GSMA, Counterpoint, realme și Qualcomm anunța summit-ul 5G pe data de 3 iunie cu subiectul “5G accesibil pentru toată lumea”. Liderii acestor companii și organizații își vor împărtăși opiniile cu privire la dezvoltarea și oportunitățile globale pentru tehnologia 5G.

GSMA va împărtăși opiniile privind compararea așteptărilor de creștere a 5G-ului pe piețele emergente, barierele în calea adoptării internetului mobil prin 5G și modul prin care poate stimula creșterea într-o lume post-pandemică. Counterpoint se va concentra asupra modului în care 5G-ul schimbă modul în care oamenii folosesc tehnologia, tendințele răspândirii 5G-ului la niveluri de preț mai mici şi ce specificaţii de top sunt incluse în terminalele 5G.

realme va împărtăși câteva idei cu privire la rolul lor în era 5G, de ce consideră că 5G-ul va deveni cel mai semnificativ motor care va accelera viața inteligentă pentru tineri din întreaga lume, sondaje privind cererea mare de utilizatori tineri de 5G și câteva detalii despre viitoarele produse, atât din gama accesibilă cât și din gama premium.

Qualcomm va oferi informații despre modul în care colaborează cu producătorii de smartphone-uri pentru a asigura cea mai bună performanță, concentrându-se pe aplicații specifice care sunt importante în furnizarea întregii experiențe 5G.

Summit-ul va fi LIVE la ora 12:00 PM, 3 Iunie, putând fi urmărit aici.

“Credem că 5G va fi cel mai mare motor care va accelera către o viață inteligență pentru tinerii din întreaga lume“, a declaran Madhav Sheth, VP realme și CEO realme India și Europa. “Telefoanele noastre vor permite tinerilor să se exprime în moduri care depășesc spațiile fizice“, a declarat Johnny Chen, Brand Director of realme.

Tehnologia 5G reprezintă următoarea generație de tehnologie mobilă, care va asigura comunicații mai bune la un nivel superior 4G. Așa cum s-a lansat WiFi 6 ax sau Bluetooth 5.0, acum telefonia mobilă trece la o nouă generație. 5G va afecta în primul rând economia, pentru că va deschide calea spre un unviers Internet of Things (IoT), cu mașini autonome, cu dispozitive conectate permanent, cu fabrici automatizate și așa mai departe. Dar există utilizări interesante și pentru consumatori.