Românii nu mai au nevoie de card pentru a plăti cu PayPal, operatorul semnând un acord cu opt bănci locale pentru transferul de bani dintr-un cont normal. Din păcate, pentru a retrage bani din Payal trebuie în continuare utilizat cardul. Oficialii Paypal au declarat pentru Computerblog că vor implementa un sistem similar de retragere fără card, în următoarea perioadă.

PayPal Top-Up screenshot

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Noul serviciu este botezat PayPal Top-Up. Serviciul de plăți online este foarte utilizat pentru plățile peste hotare, dar și pentru transfer rapid de bani fără comisioane prea mari.

Suma minimă de alimentare este 3 euro, iar cea maximă de 2.000 de euro. Banii vor fi transferați în contul PayPal în maxim 4 ore în ziua lucrătoare în care s-a realizat tranzacția. La băncile care nu sunt partenere PayPal tranzacția ar dura 1-2 zile lucrătoare.

Cele opt bănci implicate sunt CEC , BCR, Transilvania , UniCredit , Raiffeisen,VolksBank, Bank Leumi și Alpha Bank.

Serviciul PayPal Top-Up este gratuit. El a fost dezvoltat și este operat de PayPal împreună cu TrustPay – instituție care furnizează soluții de plăți online și care este licențiată de Banca Naționala a Slovaciei.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!