Philips OneBlade este cel mai nou styler hibrid, gândit pentru orice stil de bărbierit. Nu, nu este un aparat de bărbierit obișnuit. OneBlade oferă un nou mod de a tunde, bărbieri şi contura barba, indiferent de lungimea firului de păr.

Cu Philips OneBlade ai propriile repere de stil şi libertatea de a-ți exprima personalitatea. OneBlade definește stilul unic al fiecărui utilizator. Conform Philips, aparatul realizează 200 de mişcări pe secundă ale cuţitelor din interiorul lamei. Autonomia este de 45 de minute.

Lansat la nivel global în peste zece pieţe, noul Philips OneBlade are la bază conceptul #ShowDontTell, care îndeamnă tinerii să se exprime diferit. Philips OneBlade este disponibil pe piaţă în magazinele de retail specializate și la retailerii online, cu prețuri începând de la 150 de lei (TVA inclus).

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!