Compania mPTech, producător polonez de dispozitive mobile, va fi prezent cu stand la Mobile World Congress 2021. Îmi doream să revin anul acesta la Barcelona, dar organizatorii nu țin cont de vaccinare și era obligat să fac o serie de teste contra-cost pe care nu mi le doream. În plus, multe branduri mari au anunțat că nu merg fizic, deci va fi un MWC „Lite”. Sper că la anul o să pot reveni la evenimentele obișnuite.

Polonezii de la mPTech mi-au trimis recent la review modelul Hammer 5 Smart. Ei produc pe lângă brandul de telefoane rezistente Hammer și dispozitivele myPhone precum și laptopuri sub brandul Techbite.

Aceasta este a șasea oară când mPTech se prezintă în timpul târgului MCW, de data aceasta cu intențiea de a prezenta exclusiv un smartphone avansat cu tehnologiile 5G și eSIM. Vor arăta și o nouă serie de telefoane clasice myPhone cu tehnologia 4G (VoLTE). De asemenea, producătorul va aduce primele telefoane Hammer îmbunătățite cu tehnologie eSIM. Astfel se elimină nevoia unui SIM fizic.

Mai mult, Techbite oferă o inovație considerabilă în laptopuri. Seria a fost mult îmbunătățită în ultimul an. Cei care vizitează MWC vor putea explora cele mai interesante soluții ale producătorului. MCW se desfășoară în fiecare an din 1987 și anul trecut a fost anulat din cauza pandemiei Covid.

ads

Organizatorii și producătorii care au decis să participe la ediția din acest an doresc să asigure faptul că lumea revine la normalitate. Industria mobilă are în mod clar nevoie de aer proaspăt. Germanii tocmai au anunțat că nu se va ține IFA Berlin nici anul acesta.

Târgul MCW începe pe 28 iunie și durează până pe 1 iulie. Organizatorul a decis să organizeze evenimentul folosind formula hibridă și să implementeze procedurile de siguranță necesare în ordine pentru a face posibilă participarea staționară sigură. Reprezentanții mPTech vor fi găsiți în sala 3 la standul 3H61.