Prețul LG G6 în România va fi de la 3200 de lei, prețul european pentru acest terminal fiind anunțat oficial de la 700 de euro în sus. Există și magazine care îl oferă la pre-comandă, unele chiar mai scump de atât, dar vă recomand ca de obicei filiera de livrare legală, prin magazine GSM și operatori telecom. Terminalele aduse mai repede s-ar putea să nu aibă garanție și să aveți alte probleme cu ele – de exemplu să nu funcționeze pe anumire rețele sau să nu aibă caracteristicile promise de producător (fiind versiune pentru Asia sau altele asemenea).

LG G6 pret lei in romania

Deocamdată în România au confirmat prețul doar Quickmobile, care sunt acuzați că nu aduc terminalele în mod legal și că nu respectă garanțiile telefoanelor. Mă rog, nu au fost probleme chiar cu toate terminalele, dar cu o parte dintre comenzi mereu au apărut discuții.

Este plauzibil ca eMAG sau alți comerciați să aducă LG G6 la preț mai mare, date fiind și taxele și impozitele pe care ceilalți le cam ocolesc. Cele mai bune prețuri vor fi ca de obicei la operator, unde scade prețul pentru oferte cu abonament sau există diverse cadouri și discount-uri.

Precomenzi record pentru LG G6

Design-ul excelent și dotările tehnice foarte bune au adus un număr record de precomenzi pentru LG G6 în Coreea de Sud. Compania a anunțat că are peste 400.000 de precomenzi în 4 zile. Acolo au avut și zone demo în peste 3.000 de magazine, unde utilizatorii au putut testa acest terminal. Vă spun, este impresionant la prima vedere. Abia aștept să fac un review complet.

Deja analiștii speculează că la nivel internațional pre-comenzile pentru LG G6 ar putea fi de ordinul milioanelor, cifre pe care le ating doar liderii industriei, Apple sau Samsung. Compania nu a comunicat oficial aceste informații, dar analiștii au stabilit că targetul pentru LG G6 este de 5 milioane de unități.

Prețul LG G6 este bun pentru varianta cu 32GB, 4GB de RAM.