Sunt încă din 2011 un fan al televizoarelor LG, am televizor LG, mi se pare că s-au mișcat foarte bine în zona asta. Anul acesta lansează la International Consumer Electronics Show (CES) 2016 noile televizoare IPS LG și modelele premium Super UHD TV.

LG Super UHD TV

 

Sunt două vârfuri de gamă, LG UH9500 și UH9550, cu cel mai avansat panou IPS din industrie plus tehnologii inovative cum ar fi True Black Panel (tehnologie patentată care micșorează reflexiile și îmbunătățește rata de contrast) și Contrast Maximizer (oferă mai multă profunzime prin separarea obiectelor de fundalul imaginii). Pe scurt, afișează conținut 4K HDR exact așa cum a fost realizat.

LG UH9500 adoptă noul concept de design fiind mai subțire decât predecesorul său. La capitolul sunet, LG a colaborat cu producătorul de tehnologie audio de vârf harman/kardon pentru a realiza un sistem de difuzoare care oferă un sunet detaliat de înaltă calitate. Noua funcție LG Magic Sound Tuning măsoară și analizează mediul în care se află utilizatorul și realizează modificări pentru ca sunetul să fie perfect ajustat pentru condițiile din camera în care se află.

LG va mai prezenta la CES 2016 și televizorul 8K Super UHD de 98 de inci, care va fi disponibil din a doua jumătate a 2016.