MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, pregătește deja lansarea unor modele speciale anul acesta la IFA 2016. Cum vă scriam, am reușit și anul acesta să plec la Berlin, este al zecelea an în care merg la IFA.

258B6QU_f-image_1016-compressor

IFA Berlin are loc anul acesta în perioada 2 – 7 septembrie, este cel mai important târg european de tehnologie care cuprinde și zona de electronice și electro-casnice.

Philips va prezenta monitoare noi și cu tehnologii interesante, păstrând promisiunile făcute de brand: o calitate ridicată a culorilor, strălucire și viteză de top, precum și alte lucruri noi.

Philips va lansa la IFA cel mai mare monitor curbat 4K, pentru un divertisment fără egal, cel mai subțire monitor Quad HD, de 34 de inch, precum și multe alte tehnologii noi.

Am să vă dau mai multe informații despre lansările Philips în curând.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!