Telekom Banking anunță lansarea serviciului de finanțare cu plata în rate a telefoanelor mobile achiziționate de clienți persoane fizice din magazinele Telekom Romania, la nivel național.

Astfel, oricine este interesat de achiziționarea unui telefon, împreună cu un abonament Telekom, prin oferta Telekom Banking, poate beneficia de 24 de rate egale fără dobândă și comisioane (0%), dacă ratele sunt achitate în termenul de plată.
Clienții primesc pe loc aprobarea finanțării și beneficiază gratuit de cont curent și card de debit instant, oferit pe loc în magazinele Telekom Romania.

Prin oferta Telekom Romania, clienții își pot achiziționa în 24 de rate egale, fără dobândă, orice telefon împreună cu un abonament începând de la 5 euro / lună, TVA inclus, care oferă minute naționale nelimitate și Internet nelimitat 4G. Prețul de 5 euro / lună pentru serviciile mobile este valabil pentru clienții care dețin sau își activează cel puțin un serviciu fix Telekom. Clienții care nu dețin și un serviciu fix Telekom pot beneficia de abonamentele de servicii mobile începând de la 7 euro / lună (TVA inclus). Ratele pot fi plătite foarte ușor, în contul Telekom Banking, prin transfer de la o altă bancă sau direct în casieriile din magazinele Telekom Romania.

Telekom Banking, cel mai nou proiect financiar digital din România, dezvoltat în cadrul parteneriatului dintre Telekom Romania şi Alior Bank, oferă persoanelor fizice produse şi servicii bancare uşor de utilizat, accesibile online şi în magazinele din rețeaua Telekom. Clienții au acces la o gamă variată de operațiuni bancare și la o nouă soluție pe piața românească, platforma de Schimb Valutar Online, prin care pot beneficia de cursuri de schimb avantajoase.

Totodată, prin intermediul cardului de debit instant de la Telekom Banking, clienții se bucură de libertatea de a efectua retrageri gratuite de la orice ATM din lume, iar plațile în lei către orice bancă din România nu sunt comisionate dacă sunt realizate prin serviciile de Internet și Mobile Banking. Utilizarea serviciilor Internet și Mobile Banking este de asemenea gratuită.

Telekom Banking a fost lansat în România în octombrie 2017.