Un producător de căști a salutat azi decizia Apple de a lansa noul iPhone 7 fără mufa jack 3.5 mm pentru conectarea căștilor. Vă redau mai jos mesajul lor.

plantronics-voyagerlegend-backangle-lg-compressor
Citez:

Este un moment bun pentru această schimbare. Atunci când un jucător important ca Apple ia o decizie îndrăzneață de a se îndepărta de tehnologiile tradiționale, întreaga industrie face un mare pas înainte. Renunțarea la mufa de tip Jack 3,5 mm va încuraja utilizatorii să renunțe la produsele cu fir și va genera și un nou val de inovații pe măsură ce piața va crește.

– spune Tanguy Leborgne, Vice Presedinte Consumer Solutions din cadrul Plantronics;

Bine, Plantronics nu este vreun producător de căști cunoscut pentru calitatea audio sau pentru căști de muzică. Ei fac tocmai căști fără fire, pentru șoferi și alte accesorii similare. Dar merită spus că au fost unul dintre primii producători de căști Bluetooth, încă din 2001.

Deocamdată singura fază nasoală cu iPhone 7 este că nu poți asculta muzică în timp ce în încarci. Sau, mai bine zis, o poți face, dar numai cu căști Bluetooth. Acuma rămâne să vedem și căști Bluetooth care să redea muzica la calitate maximă 🙂