XPG a anunțat azi lansarea unui programu de parteneriat XTREMER, pentru pasionații de jocuri video.

XPG, furnizor de sisteme, componente și periferice pentru gameri, profesioniști esports și pasionații de tehnologie, a lansat azi un program de parteneriat sub denumirea XTREMER. Pe măsură ce jocurile Esports și streamingul devin centrul industriei și comunităților de gaming, există o cerere clară atât de la creatorii de conținut consacrați, cât și de la cei noi, pentru asistență și support din partea producătorilor din industrie. XPG acceptă această provocare și se angajează să susțină creatorii de conținut talentați, indiferent de nivelul acestora. Programul de parteneriat XTREMER este cel mai recent proiect al XPG și urmărește satisfacerea acestei cereri.

Obiectivul programului de parteneriat XTREMER este de a sprijini creatorii talentați în procesul de a deveni staruri online. Creatorii de conținut de toate tipurile, inclusiv streameri, concurenți Esports, cosplayeri și pasionații de tehnologie, sunt încurajați să se alăture acestui program. Apartenența la programul de parteneriat XTREMER oferă acces la o comunitate de susținere a creatorilor, precum și sprijinul XPG prin Xtreme Performance Gear. Produsele XPG îi vor ajuta pe membri să își îmbunătățească experiența de joc și, prin extensie, îi vor ajuta să creeze conținut mai bun și să atingă noi culmi în activitatea lor de creare de conținut. Programul nu se limitează la niciun nivel prestabilit de recunoaștere sau număr de următori. Toți creatorii de conținut sunt încurajați să aplice cât mai curând.

Programul de parteneriat XTREMER oferă numeroase oportunități prin care cei înscriși pot beneficia de diferite tipuri de recompense, inclusiv echipamente XPG, carduri Steam și alte obiecte ce au legătură cu lumea jocurilor. Scopul acestor recompense este acela de a încuraja și sprijini creatorii pentru a-și dezvolta conținutul spre un nivelul superior. Feedback-ul de la membrii programului va ajuta, de asemenea, la dezvoltarea viitoarelor produse și servicii XPG. Programul de parteneriat XTREMER este deja activ.