Testat: SSD Adata Gammix S70 Blade

Am testat un SSD Adata Gammix S70 Blade, un SSD M.2 NVMe de 1TB, destul de rapid pentru a fi folosit la PlayStation 5. Vitezele lui merg până la 7.400 Mbps la citire și 6.800 Mbps la scriere. O să lucrez de pe el până când completez noul sistem.
XPG Core Reactor 850 Gold

Sursă XPG Core Reactor 850 Gold: putere pentru următorul sistem

V-am povestit eu că pregătesc un nou sistem de gaming, după ce am făcut unul nou și mi-a plăcut. N-am mai avut desktop de prin 2008-2009, pentru că era zgomotos, se încingea și trăgea tot praful din cameră. Dar timpurile s-au schimbat, a mai evoluat tehnologia, purificatorul de aer face treabă. Deci m-aș da pe […]
XPG DDR5

XPG au overclockat module DDR5 la 8,118 MT/s

XPG, furnizor de sisteme, componente și periferice pentru gameri, profesioniști Esports și pasionații de tehnologie, anunță astăzi că XPG Overclocking Lab (XOCL) și-a overclockat viitorul modul de memorie DDR5 la o frecvență de 8,118 MT/s.

Adata: noi produse de gaming din seria XPG

Adata Technology a lansat în cadrul evenimentului online “Xtreme Innovation” o gamă de noi produse și soluții Adata și XPG pentru gaming. Lansările includ SSD-uri, module DRAM, carduri de memorie, sisteme PC și componente. Evenimentul a fost găzduit de personajul Mera al XPG și a coincis cu aniversarea de 20 de ani a brandului Adata.

XPG Gammix S70 a câștigat premiul Computex d&i 2021

XPG a anunțat că SSD-ul PCIe Gen4 GAMMIX S70 a primit un premiu Computex d&i în 2021. Această onoare se adaugă listei de premii ale S70 care include un premiu Red Dot 2021: Design de produs și Premiul de Design Golden Pin 2020 și re-afirmă statutul de cel mai premiat SSD Gen4 din lume.

Memorii XPG Spectrix D50: viteza contează

Sunt în curs de a completa primul meu sistem desktop. O să fac un serial de articole pe tema asta, vă povestesc pas cu pas ce componente am ales. Planul ar fi să fac un videoclip cu asamblarea lui atunci când o să am totul gata. Astăzi vă povestesc despre memoriile XPG Spectrix D50, o […]

XPG primește trei premii pentru design

XPG a anunțat astăzi că trei dintre produsele sale au primit prestigiosul premiu al Red Dot Award 2021: Product Design. Cele trei produse premiate sunt SSD-ul PCIe Gen4 GAMMIX S70, modulele de memorie DDR4 SPECTRIX D70G și SPECTRIX D50 Xtreme.
XPG Xenia Xe

XPG Xenia Xe: ultrabook de gaming

XPG, furnizor de sisteme, componente și periferice pentru pasionații de tehnologie, a anunțat o colaborare cu Intel pentru realizarea unui ultrabook de 15.6” performant, subțire și ușor, certificat EVO: XPG Xenia Xe.
XPG x CES 2021

XPG anunță noi produse la CES 2021

XPG va anunța o serie de noi produse performante de gaming în cadrul evenimentului digital CES 2021. Sub tematica “The Future of Gaming” XPG va prezenta cele mai noi și mai așteptate dispozitive în 2021, inclusiv un nou ultrabook de gaming, un modul DRAM DDR5 de ultimă generație, software de training, gumă de mestecat energizantă […]

XPG a lansat modulele de memorie DDR4 Gammix D20

XPG a anunțat lansarea modulelor de memorie DDR4 XPG GAMMIX D20. Având un design elegant, de culoare neagră, și frecvențe de operare de până la 4133MHz, GAMMIX D20 va ajuta utilizatorii să își upgradeze experiența de joc cu stil.