TP-Link a prezentat la CES 2016 cel mai rapid router Wi-Fi din lume, care atinge viteze de 7,2Gbps. Botezat Talon AD7200, acesta este primul dispozitiv multi-band, bazat pe cea mai nouă și puternică tehnologie wireless – 802.11ad.

Talon AD7200

Tp-Link Talon AD7200 oferă viteze de până la 4,6Gbps în banda de frecvență de 60Ghz, dar folosind și benzile de 2.4GHz și 5GHz ajunge la viteze wireless fără precedent de până la 7Gbps. Tehnologia MU-MIMO 802.11ac oferă și un plus de acoperire. Folosind routerul TP-LINK Talon AD7200, utilizatorii pot descărca clipuri video 4K în doar câteva minute sau pot transfera o sută de poze pe orice dispozitiv de stocare în aproximativ 4 secunde, fără a-și face griji în privința interferențelor.

Routerul dispune de opt antene cu amplificatoare de mare putere pentru extinderea semnalului wireless, menținând conectate permanent toate dispozitivele. Tehnologia beamforming maximizează performanța dispozitivelor furnizând semnal puternic către acele dispozitive care au nevoie. În plus, puternicul procesor dual-core de 1,4GHz asigură conectivitate de mare viteză și semnal extins.
Router-ul este, de asemenea, compatibil, cu protocoale mai vechi cum ar fi 802.11 a / b / g / n.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!