ads

CES 2023: TP-Link a lansat primele routere compatibile Wi-Fi 7

TP-Link a prezentat la CES 2023 cele mai noi produse și tehnologii dezvoltate de companie, pentru experiența de conectivitate a viitorului. De la gadgeturi smart home performante, la echipamente compatibile cu cel mai nou standard Wi-Fi 7, dar și soluții pentru mediul enterprise, TP-Link propune o gamă variată de produse care să le aducă utilizatorilor […]
Deco Voice X20

TP-Link Deco Voice X20: router mesh WiFi 6 lansat la CES 2021

TP-Link a anunțat la CES 2021 lansarea primului sistem Mesh WiFi 6 din lume cu Alexa integrat, numit Deco Voice X20. Dispozitivul premiat Deco X20 este, astfel, disponibil cu opțiunea de control vocal încorporat, oferindu-le utilizatorilor control rapid și simplu și performanță de top, în orice locuință.

Testat: sistem Mesh WiFi TP-Link Deco E4

Am testat un sistem WiFi tip Mesh TP-Link (2-pack), care oferă acoperire mai bună în casă și viteze de internet mai mari. Sunt două unități care pot fi configurate astfel încât rețeaua WiFi să acopere mai bine casa sau biroul.

Sistem wireless Mesh TP-Link Deco M5 – review + [concurs încheiat]

Am testat un sistem wireless Mesh de la TP-Link, respectiv setul Deco M5 cu trei unități, iar pentru cei care sunt atenți la detalii avem și un concurs simplu și rapid – detalii la final în capitolul separat. Update: Am tras la sorți câștigătorul! Comentariul câștigător este nr. 83 – Mihaela Păun. Tragerea la sorți […]
ID 29011007 © Py2000 | Dreamstime.com

Cadouri de Crăciun smart pentru casa inteligentă

Fie că vrei să faci un cadou de Crăciun deosebit sau să descoperi plăcerile casei inteligente, TP-Link îți oferă soluții interesante. Am preluat mai jos șapte propuneri dintre cele mai apreciate produse, care sunt gândite să ușureze sarcinile zilnice și să ne scape de corvoada alegerii unui cadou potrivit.

Concurs: câștigă un router TP-Link Archer C5 [încheiat]

Am un concurs ușor pentru voi, iar câștigătorul va fi ales tot prin random.org. Trebuie doar să citiți un articol și să răspundeți la o întrebare. Atenție: de data asta nu am să public comentariile pentru că unii utilizatori fac copy+paste. UPDATE:  Data viitoare comentariile cu Facebook vor fi scoase din tragerea la sorți. Sunt […]

TP-Link a lansat noul smartphone Neffos C7

TP-Link extinde portofoliul de terminale smartphone Neffos cu modelul C7, destul de bine dotat și un un preț accesibil. Furnizorul de echipamente de rețea nu renunță la ambiția de a avea un smartphone în ofertă sub brandul Neffos.
Neffos N1

Smartphone-ul TP-Link Neffos N1 a fost dezvăluit la IFA 2017

Smartphone-ul TP-Link Neffos N1 a fost lansat oficial la IFA 2017. Trec astăzi să îl văd, am testat Neffos C5 Max, iar la evenimentele lor oficiale am văzut și alte modele smartphone Neffos. Datorită reputației foarte bune a TP-Link și a prețurilor ok, cred că sunt produse care merită recomandate.

Ghid de fotografie cu telefonul mobil

TP-Link a realizat un ghid de fotografie cu telefonul mobil, mai exact șase sfaturi pentru a face cele mai bune poze cu smartphone. Compania chineză procuce seria de terminale smartphone Neffos. Sfaturile sunt valide pentru orice pasionat.

Reduceri TP-Link pentru routere și extendere

Pînă la finalul lunii august TP-Link oferă reduceri pentru routere și extendere în magazinele Altex și eMAG. Este vorba despre pachetul format din routerul Archer C1200 și range extenderul RE350, disponibil cu până la 20% reducere, respectiv routerul TL-WR940N, mai ieftin cu până la 25% la achiziția împreună cu range extenderul TL-WA850RE.

Casa smart: am testat un bec și o priză smart de la TP-Link

Există un trend tot mai puternic de automatizare a dispozitivelor de acasă, conectarea lor la Internet, controlul de pe smartphone și așa mai departe. În acest context, după testul cu router-ul și extender-ul, cei de la TP-Link mi-au trimis un bec smart și o priză inteligentă.