Am participat azi online la Summitul inaugural 5G organizat de Realme. Compania a prezentat noile terminale 5G care ajung în Europa curând și a promis telefoane 5G mai multe și mai ieftine.
Va aduce telefoanele cu 5G la peste 100 de milioane de tineri.

Având tema “5G Global: accesibil pentru toată lumea”, summit-ul a reunit furnizori de echipamente, asociații, instituții de cercetare și dezvoltare, lideri din mai multe domenii, pentru a-și împărtășii perspectivele asupra mai multor subiecte 5G: conectivitatea 5G actuală la nivel global, relația dintre tehnologia 5G și generația tânără, dar și despre cum tehnologia 5G ar putea deveni mai accesibilă în viitor.

Provocările tehnologiei 5G

Realme și-a reafirmat angajamentul de a deveni un jucător care să popularizeze tehnologia 5G, să o dezvolte și să o ofere către cât mai mulți oameni din întreaga lume. Compania intenționează să preia conducerea industriei prin lansarea unui telefon 5G la un preț sub 100 de dolari în următorii câțiva ani, o mișcare care urmează să accelereze adoptarea tehnologiei 5G, în special în țările în curs de dezvoltare.

ads

În 2021, realme intenționează să înființeze peste 10 magazine 5G în întreaga lume, oferind tinerilor spații exclusive în care să se poată bucura de experiența 5G în cloud gaming, AR(Realitate augmentată), evenimente LIVE și alte aplicații populare care necesită o conexiune 5G.

Pentru a sprijini adoptarea globală a produselor 5G, realme va înființa șapte centre de cercetare și dezvoltare în întreaga lume în 2021, dedicate explorării tehnologiilor și produselor inovatoare. În prezent, 90% din resursele de cercetare și dezvoltare ale realme au fost convertite în tehnologie și produse 5G. În următorii doi ani, realme va investi 300 de milioane de dolari la nivel global în cercetarea tehnologiei 5G și dezvoltarea produselor, precum și în popularizarea rețelei 5G.

Noi terminale 5G

În 2020, realme a lansat 14 dispozitive 5G în 22 de piețe, reprezentând aproximativ 40% din toate produsele sale. Până în 2022, compania își propune să crească numărul de dispozitive cu 5G la peste 20, crescând raportul la 70% în 50 de piețe.

Începând cu primul model 5G, realme X50, Realme a explorat noi concepte de design și inovații tehnice pentru a aduce utilizatorilor modele 5G mai subțiri, mai performante și mai atrăgătoare. Anul acesta au lansat Realme 8 5G și urmează să vină Realme X7 Pro și apoi Realme GT 5G.

Realme V3 5G la 145 de dolari a fost anul trecut unul dintre cele mai ieftine telefoane 5G. Iar pe viitor compania promite că va oferi telefoane 5G la 100 de dolari. Rămâne să vedem următoarele lansări.