Realme GT Neo6 SE, un model midrange premium al mărcii, a apărut pe surse cu specificații aproape complete. Se zvonește că lansarea oficială a modelului va fi în aprilie.

Realme GT Neo6 SE

Ce știm despre Realme GT Neo6 SE

Prima imagine 3D cu Realme GT Neo6 SE a apărut datorită zvonerului Digital Chat Station pe Weibo. Proiecția arată camerele foto duble de pe spate și blițul LED dublu. Imaginea arată că nu are denivelări la nivelul modulului camerei.

Aceasta nu are o a treia cameră, iar zvonerul spune că camera principală a fost actualizată la un senzor Sony. Asta comparativ cu senzorul Omnivision de 64MP folosit anterior. Are și stabilizare optică OIS, iar a doua cameră ar trebui să fie un senzor ultra-wide.

Realme a confirmat deja că telefonul va avea un ecran OLED de 1,5K BOE cu rezoluție 1,5K. Acesta va aduce o luminozitate maximă de 6.000 nits, reîmprospătare adaptivă de la 0,5 la 120Hz, afișaj dinamic ultra-înalt Pro-XDR. De asemenea, are un raport ecran-corp de 94,2%, cu margini ale ecranului înguste de 1,36 mm.

Ecranul integrează tehnologie de limitare a flicker-ului stroboscopic 3+1 Pulse. Are intensitatea PWM la 2160 Hz, lumină albastră scăzută la nivel hardware și afișaj adaptiv la culoare ambientală. Green Field AI Eye Protection folosește pentru prima dată în industrie tehnologia de detectare activă a oboselii, care detectează inteligent starea de oboseală și ajustează soluțiile de protecție a ochilor pentru mai puțină efort atunci când vizionați videoclipuri și citiți cărți.

Oferă o rată de eșantionare la atingere instantanee de 2500 Hz, ceea ce face ca controlul jocului să fie mai sensibil. Probabilitatea de deconectare a volanului este redusă cu 40%, iar stabilitatea clicurilor rapide este îmbunătățită cu 15%. Sensibilitatea la atingere este crescută cu până la 26% cu ajutorul noului atingere de protecție AI, iar rata de răspuns la margini este crescută cu până la 12%, a spus compania.

Totuși, pare să fie o variantă mai ieftină decât Realme GT Neo5. Probabil de-aici numele SE, special edition sau ceva similar.

Știm deja că telefonul va fi motorizat de un procesor Snapdragon 7+ Gen 3 SoC. Este modelul care și-a făcut debutul odată cu OnePlus Ace 3V săptămâna trecută. Pe baza zvonurilor anterioare, telefonul va integrat o baterie de 5,500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă SuperVOOC de 100 W.

Realme GT Neo6 SE va fi lansat oficial în aprilie și ar trebui să aflăm mai multe detalii în zilele următoare.