asus

Review cu Asus U36SD

Laptopul Asus U36SD are toate șansele să fie următorul meu sistem portabil. Încă mai iau în calcul și Zenbook, dar simt nevoia să am placă video dedicată în laptop. Iar Zenbook arată într-un mare fel. Review-ul pe care vreau să vi-l semnalez este scris de Connect.ASUS U36SD

Câteva idei:
– Ecran foarte subțire, corp la fel, finisare ireproșabilă, îmbinări de top. Nimic nu se mișcă, nimic nu scârțâie, totul este impecabil. În plus, notebook-ul dă o puternică impresie de produs robust, care poate trece prin multe.
– Procesorul modelului testat este un Intel Core i5 – 2410M, la o frecvenţă de 2,30 GHz pe fiecare nucleu. El este completat de 6 GB de memorie RAM (atât avea modelul testat), astfel că nu prea ai ce să îi dai de făcut fără ca el să se descurce fără probleme.
– Spaţiul de stocare este de 640 GB, suficient să cari cu tine lejer o colecţie de muzică, fotografii cu familia, plus toate documentele de la birou. De menţionat că unitatea de stocare este hibridă. GT520M de la nVidia, cu o memorie dedicată de 1024 MB.

Continuarea este aici.

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>

Tags:,
4 comentarii
 1. 1

  Am citit si review-ul de pe connect.ro si subscriu la cele spuse. Asus U36sd e un laptop cu adevarat interesant care merita luat in calcul ca achizitie de traveling blogger si nu numai :D.

 2. 2
  Shoptimist says:

  GT520M nu ar fi chiar prima alegere in materie de placi video dedicate pentru laptop, macar un GT540M.

 3. 3
  Georgeta Popovici says:

  Am fost indrumata in magazinul de specialitate sa achizitionez un astfel de model!
  Laptopul Asus U36SD se pare ca are toate șansele să fie următorul meu laptop!

 4. 4

  520M este mai buna decat sistemele cu Intel HD 🙂 asta-i tot.

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *