Laptopul Asus U36SD are toate șansele să fie următorul meu sistem portabil. Încă mai iau în calcul și Zenbook, dar simt nevoia să am placă video dedicată în laptop. Iar Zenbook arată într-un mare fel. Review-ul pe care vreau să vi-l semnalez este scris de Connect.ASUS U36SD

Câteva idei:
– Ecran foarte subțire, corp la fel, finisare ireproșabilă, îmbinări de top. Nimic nu se mișcă, nimic nu scârțâie, totul este impecabil. În plus, notebook-ul dă o puternică impresie de produs robust, care poate trece prin multe.
– Procesorul modelului testat este un Intel Core i5 – 2410M, la o frecvenţă de 2,30 GHz pe fiecare nucleu. El este completat de 6 GB de memorie RAM (atât avea modelul testat), astfel că nu prea ai ce să îi dai de făcut fără ca el să se descurce fără probleme.
– Spaţiul de stocare este de 640 GB, suficient să cari cu tine lejer o colecţie de muzică, fotografii cu familia, plus toate documentele de la birou. De menţionat că unitatea de stocare este hibridă. GT520M de la nVidia, cu o memorie dedicată de 1024 MB.

Continuarea este aici.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !