Revolut primește 80 de milioane de dolari din partea TSG Consumer Partners și închide astfel runda de finanțare Serie D cu 580 milioane .

Suma suplimentară obținută din extinderea seriei D o să fie utilizată pentru a accelerarea implementării operațiunilor bancare în Europa și lansarea de noi produse în Statele Unite
Tranzacția aduce TSG, un investitor de calibru cu tradiție în susținerea și construirea de branduri globale, alături de investitorii existenți

București, 25 iulie 2020

Revolut, platforma financiară globală cu peste 12 milioane de utilizatori în întreaga lume, a anunțat astăzi încheierea rundei de finanțare serie D, anunțată anterior în luna februarie a acestui an, cu o extindere de 80 de milioane de dolari, obținând astfel în total 580 de milioane de dolari la aceeași evaluare. Cea mai recentă investiție vine din partea TSG Consumer Partners, una dintre companiile de top de private equity din San Francisco, care se asociază cu fondatori și echipe de management cu scopul de a construi branduri globale.

Revolut va folosi finanțarea pentru a accelera implementarea operațiunilor bancare în Europa, incluzând lansarea de conturi curente și servicii de creditare, precum și lansarea de noi funcționalități printre care se numără o nouă modalitate de administrare a abonamentelor și un program de beneficii pentru clienți..

În săptămânile următoare Revolut va lansa o nouă funcționalitate pentru administrarea abonamentelor, care va permite utilizatorilor să își anuleze abonamentul printr-o simplă apăsare de buton și îi va notifica atunci când abonamentul gratuit se apropie de final..

De asemenea, Revolut va folosi această finanțare și pentru a îmbunătăți programul de Rewards, care folosește analitice pentru a înțelege preferințele utilizatorilor, pentru ca apoi să le trimită în fiecare săptămână reduceri exclusive și oferte de cashback la brand-urile preferate.

Revolut dezvoltă servicii și produse noi pentru a satisface nevoile specifice ale consumatorilor. Săptămâna trecută Revolut a lansat tranzacționarea de criptomonede în Statele Unite, permițând astfel utilizatorilor să cumpere, dețină și să vândă Bitcoin și Ethereum printr-o simplă apăsare de buton.