Revolunt a anunțat azi versiunea web a aplicației: adică se poate accesa și din browser. Spre deosebire de bănci, care au venit de la web spre aplicații mobile, fintech-ul Revolut face astăzi pasul invers. Așa este: pentru cei mai în vârstă browserul poate părea mai sigur și mai ușor de utilizat.

Revolut se poate accesa și din browser

Versiunea web a aplicației, oferă o vizibilitate completă asupra contului Revolut, istoricul tranzacțiilor și carduri. Clienții Revolut pot folosi aplicația web pentru a-și alimenta contul sau pentru a contacta echipa de suport. Posibilitatea de a accesa contul Revolut și de pe un calculator vine la îndemână pentru cei care și-au pierdut cardul sau telefonul.

Revolut are acum peste 13 milioane de utilizatori din Spațiul Economic European (SEE), Australia, Canada, Singapore, Elveția, Japonia și Statele Unite ale Americii. Clienții Revolut își pot accesa acum aplicația și prin intermediul unui browser folosind un calculator sau laptop. Fie că un client Revolut și-a pierdut telefonul sau cardul ori pur și simplu preferă să își verifice contul de pe calculator, aplicația web oferă atât flexibilitate cât și siguranță atunci când vine vorba despre banii lor.

Utilizatorii Revolut se pot conecta în siguranță atunci când doresc să folosească versiunea web a aplicației, fiind protejați de autentificarea cu doi factori (2FA). Aplicația web le oferă o vizibilitate completă asupra contului lor Revolut, istoricul tranzacțiilor și carduri. De asemenea, își pot bloca/debloca cardurile și codul PIN sau să își pot activa/dezactiva setările de siguranță ale cardurilor.

Clienții Revolut își pot alimenta acum contul și de pe aplicația web. Fie prin transfer bancar, fie prin intermediul unei cărți de debit sau credit sau cu ajutorul serviciului Apple Pay (acolo unde este disponibil și este folosit browser-ul Safari). În situația în care clienții au întrebări sau întâmpină dificultăți, aceștia pot contacta echipa de suport prin intermediul chat-ului web sau prin accesarea întrebărilor frecvente (FAQs).

Pentru a accesa versiunea web a aplicației, utilizatorii trebuie să acceseze pagina securizată Revolut, să își introducă numărul de telefon și să urmeze pașii indicați pe ecran.