Risco a anunțat astăzi lansarea unei unelte unice pentru vânzări, botezată SellNet. Este primul sistem de acest tip din România, dezvoltat pentru a simplifica semnificativ activitatea de vânzări. Este acum accesibilă gratuit din contul de client RisCo.

risco sellnet

SellNet pune la dispoziție o mulțime de avantaje, astfel încât legătura cu clienții să fie cât mai puternică. Unul dintre cele mai importante avantaje pe care le au odată utilizatorii SellNet este eficientizarea timpului. Toate datele care se găsesc pe site sunt actualizate la zi, astfel încât nimeni nu pierde timp contactând companii în insolvență sau neprofitabile.

Datele de contact sunt preluate direct din surse oficiale și validate de comunitatea vânzătorilor care fac aceeași activitate pe site. Se pot adăuga oricând cărți de vizită ale altor persoane din companie și se pot valida contactele deja existente.

Daca interesul companiei este orientat către o regiune geografică, tot ce trebuie făcut pe site este selectare județelor sau regiunilor dorite. În schimb, dacă o companie vizează doar un anumit domeniu de activitate se poate restrânge căutarea doar pe unul, se poate face filtrarea în funcție de codul CAEN. Utilizatorii pot personaliza o listă completă de clienți. Utilizatorii pot găsi pe pagina de client și evoluția financiară a companiei, dar și statusul acesteia, pentru ca mai apoi să calculeze exact un indicator de performanță.

Participanții pot utiliza prospectarea telefonică, pentru a rămâne în contact cu cei mai buni dintre clienți. SellNet ajută și la partea de organizare, pentru că fiecare interacțiune cu clienții este înregistrată.

Există posibilitatea de a acorda un feedback clienților care au fost contactați. Se pot vedea review-urile oferite de către ceilalți vânzători. Astfel ai o imagine de ansamblu înainte de orice acțiune.

Prin SellNet, ai opțiunea de a seta un status în funcție de fiecare discuție în parte, pentru a ști exact când și cu ce informație să revii către fiecare client contactat. Agenda activității tale zilnice sau săptămânale te va ajuta să nu pierzi din vedere niciun client și să ai un management foarte bun pentru acțiunile pe care le-ai stabilit”, a declarat Cătălin Dumitrescu, Director General RisCo Servicii Financiare.