Samsung Electronics a prezentat astăzi cea mai recentă gamă de televizoare 2023. Aceasta va fi disponibilă pe piața din România începând cu luna aprilie. Samsung a ocupat primul loc pe piața globală de televizoare pentru al 17-lea an consecutiv în 2022.

televizoare smart 2023

Noua gamă de televizoare smart 2023

Cele mai recente modele Samsung Neo QLED oferă o calitate mai bună a imaginii, un design modificat, precum și opțiuni de conectivitate și sunet mai bun. Consumatorii se pot bucura acum de conținutul lor preferat în 8K, inclusiv prin YouTube, cu Auto HDR Remastering. Remasterizarea AI poate îmbunătăți sunetul înregistrărilor de calitate scăzută, în timp ce Q-Symphony permite difuzoarelor TV și boxelor compatibile să funcționeze la unison și să dirijeze cu precizie efectele sonore individuale, creând o experiență audio mai captivantă.

Gama Samsung OLED a primit, de asemenea, o varietate de upgrade-uri. Este vorba de Neural Quantum Processor 4K, care folosește inteligența artificială avansată pentru a îmbunătăți imaginile de calitate scăzută și pentru a scoate la iveală detalii incredibile pentru o experiență de vizionare uluitoare. Samsung OLED oferă, de asemenea, sunet avansat, cu suport pentru Dolby Atmos și Object Tracking Sound+ (OTS+), ceea ce înseamnă că televizorul analizează conținutul în așa fel încât sunetul urmează acțiunea de pe ecran. Aceste specificații sunt disponibile pe modelele S95C și S90C.

Conectivitate și control

Toate televizoarele Samsung sunt conectate la SmartThings, ceea ce înseamnă că dispozitivele și aparatele din casele utilizatorilor pot fi interconectate, permițându-le acestora să acceseze un ecosistem complet de produse și parteneri. Cu ajutorul Home Connectivity Alliance, SmartThings este compatibil cu o varietate de mărci, permițând practic tuturor dispozitivelor existente să fie asociate în Smart Things. SmartThings este proiectat având în vedere securitatea – Samsung Knox Vault stochează informații sensibile, cum ar fi coduri PIN și chei IoT, într-un cip izolat, prevenind accesul neautorizat.

Televizoarele Neo QLED și OLED din noua gamă Samsung a anului 2023 vor mai fi disponibile pentru precomandă atât în magazinul online Samsung, cât și la parteneri, până pe 9 aprilie.

La achiziția oricărui model din noua serie 2023 de pe site-ul Samsung, utilizatorii vor primi un soundbar HW-S800B cadou și 500 de lei în puncte Samsung Rewards, valabile la viitoare comenzi pe site.