Samsung Galaxy S7 ar putea ieși anul viitor la un preț mai competitiv, spun analiști din industrie, care dezbat viitorul companiei. Deja avem o mare parte din detaliile tehnice S7, probabil se vor confirma în timp. Lansarea oficială va fi la începutul anului viitor și Samsung are nevoie de un miracol pentru a relansa vânzările.

Concept - Samsung Galaxy S7
Concept – Samsung Galaxy S7

Sursa foto.

Este foarte posibil ca Samsung Galaxy S7 să fie doar versiune Edge, pentru că anul ăsta s-a vândut mai bine varianta cu marginile curbate. S6 clasic a fost criticat că nu este suficient de arătos și inovator. Este doar o teorie, pentru că unii fani Samsung au ales varianta clasică, fie pentru preț, fie pentru că nu suportau marginea ascuțită de la Edge.

Recent a mai ieșit la iveală un zvon: Samsung Galaxy S7 ar urma să aibă o cameră foto similară cu cea de la Sony Xperia Z5, care a fost foarte lăudată. Sony fac la ora asta cei mai buni senzori de imagine, așa că ar fi logic.

Acum, punând în balanță dotările premium – procesor Snapdragon 820, ecran 2K sau chiar 4K conform unor site-uri, baterie mai mare, cameră foto de top – probabil noul Samsung Galaxy S7 va avea un preț de 700 de euro în loc de 800. Sau 650 în loc de 700. Nu un preț competitiv cu brandurile chineze sau producătorii mai mici. Ci un preț mai mic decât avea Galaxy S în general.

Să vedem ce se mai aude și cu devansarea lansării, eu personal nu cred că sunt șanse.