Samsung Galaxy SIII se lansează oficial pe 3 mai la Londra. Sunt curios dacă merge cineva de la noi.  Rămâne de văzut dacă se confirmă și celelalte zvonuri, dar acum tind să cred că informațiile erau reale, din laboratoarele Samsung. Doar că au tras de timp să vadă dacă lansează cineva vreun competitor serios.

UPDATE: și a fost lansarea oficială !!

 

ads
Samsung Galaxy SIII
Samsung Galaxy SIII

 

Samsung Galaxy SIII

Ca un sumar al dotărilor Samsung Galaxy S3, pot să menționez următoarele:
– un dislay mai mare, cu rezoluție mai bună. Unii zic că este 4,65 inchi Super-AMOLED+ HD de la Nexus. Nu știu de ce, dar cred că va fi mai bun de atât.
– nu cred că Samsung Galaxy SIII va avea ecran 3D, oficialii Samsung spune că nu au în program un smartphone 3D în următoarea perioadă.
– un procesor quad-core mai bun decât Tegra 3. Tocmai pentru că Apple s-au luat direct de Tegra 3 la lansarea iPad, Samsung trebuie să aibă o soluție hardware mai bună. Cum ei furnizează procesoarele Apple, Exynos va ieși sigur mai bine ca A5x în testele benchmark 🙂
– camera foto trebuie să fie surprinzătoare, diferită, peste cei 8 megapixeli obișnuiți acum la terminalele vîrf de gamă. Chiar sunt curios ce pot inventa aici.

Astea sunt primele trei caracteristici, plus Android 4.0 cu interfața specifică realizată de Samsung, TouchWiz. Sunt convins că la partea de software au făcut foarte multe îmbunătățiri. Aplicații pre-instalate, servicii online oferite exclusiv, mă gândesc la tot pachetul. Storage online de câțiva GB…

Invitația la evenimentul de lansare Samsung Galaxy SIII a fost publicată pe un site olandez.