Samsung Galaxy SIII va încopora cele mai puternice tehnologii noi lansate în industria mobilă și va fi cu siguranță mult peste iPhone 4S. În mod tradițional, seria Galaxy S a fost practic singura care a concurat de la egal iPhone al Apple. Galaxy S era peste 3GS ca dotări și performanțe, iar Galaxy SII este mai bun decât iPhone 4 sau 4S în mod clar. Zvonurile despre noua generație S3 circulă de multă vreme. Se credea că va fi lansat odată cu iPhone 4S, dar nu, rămâne pentru februarie. Galaxy SII se vinde suficient de bine, iar Galaxy Nexus este de asemenea un hit.

Update (de citit despre Samsung Galaxy S3):

– smartphone-ul va fi quad-core;
– imagini cu SGSIII;
– procesorul Galaxy SIII;

 

ads

Samsung Galaxy SIII
Samsung Galaxy SIII

Samsung Galaxy SIII

Informațiile nu sunt confirmate oficial, dar presa coreeană vorbește despre un display AMOLED HD (720p), dar și 3D. Cu alte cuvinte va avea toată tehnologia multimedia de ultimă generație. Se știa deja că va avea un procesor quad-core, probabil realizat de Samsung. Există șanse să vină cu un modem LTE (4G). Probabil va avea 2GB de RAM, accelerator grafic puternic. Bateria de 2000 mAh. Parcă văd că va veni cu 32GB și alte minuni tehnologice. Și software dedicat.

Ecranul 3D arată clar faptul că terminalul va beneficia de 2 camere foto/video pe spate, care să filmeze 3D. Se vorbește despre o conexiune directă cu televizoarele 3D Samsung, care va permite redarea de conținut 3D de pe terminal pe ecranul televizorului.

 

Samsung Galaxy S s-a vândut în peste 30 de milioane de exemplare anul trecut, iar Samsung Galaxy SII a atins vânzări de peste 10 milioane de unități. Sunt convins că noul Galaxy SIII va fi cel mai tare telefon din 2012