Samsung a confirmat oficial faptul că vă organiza Galaxy Unpacked pe 26 iulie. Este data la care vom vedea Galaxy Fold5, noul pliabil cu clapetă Flip5, dar și noua generație de ceasuri Galaxy Watch 6.

Samsung a confirmat oficial Galaxy Unpacked pe 26 iulie

Al doilea Unpacked din 2023

Invitația vine direct de la Samsung. Textul este, ca de obicei, plin de entuziasm.

“Vino în călătoria noastră pentru a descoperi un Galaxy complet nou, în timp ce prezentăm cele mai recente tehnologii ale noastre concepute pentru a deschide posibilități și a transforma vieți. Vă va face să doriți să vă alăturați modei Flip.

Aflați mai multe alăturându-vă Samsung Electronics pe 26 iulie, când găzduim Unpacked pentru prima dată în Seul, Coreea, unde cultura tradițională și viziunile futuriste se intersectează pentru a inspira tendințele globale și inovația care schimbă jocul. Evenimentul va fi transmis în direct pe Samsung US Newsroom, Samsung.com, Samsung TV Plus și canalul YouTube al Samsung începând cu ora 7 a.m. ET”.

Flip5 neoficial

Ce știm despre Flip5

Pentru zvonerii care spuneau anterior că nu se schimbă nimic în 2023, Samsung a lăsat niște imagini să scape. De fapt, va exista o schimbare la nivel de design destul de semnificativă pentru Samsung Galaxy Z Flip5. Asta dacă este să dăm crezare unor imagini proaspăt apărute. Iar această schimbare de design implică un display exterior mult mai mare pe partea telefonului, atunci când este pliat.

Imaginea scursă arată ecranul de acoperire mare al viitorului pliabil. Este modelul pliat pe înalt. Se zvonește că măsoară 3,4 inch în diagonală. Pe baza unei scurgeri anterioare, ecranul exterior va avea o rezoluție de 720 x 748px (60Hz) și va rula aplicații Google optimizate, inclusiv Maps, Messages și YouTube.

Ce știm despre Fold5

Samsung Galaxy Fold5 va aduce un nou tip de ecran pliabil, cu o îndoitură mai puțin vizibilă. Iar modelul din 2023 va avea camere foto mai performante, cu senzor principal de 108 megapixeli.

Se pare că va trece la ecranul cu o cută de tipul Picătură, ca la Oppo sau Motorola. Acest lucru permite ca îndoitura să nu fie atât de vizibilă atunci când ecranul este extins. Samsung se referă la design ca la o „balama halteră”. Nu este o surpriză, nu este prima dată când Samsung își actualizează designul.

Raportul reiterează că dispozitivul va cântări 275 de grame, ceea ce l-ar face puțin mai greu decât Fold 4 de 263 de grame. Fold 5 va avea dimensiuni desfăcute de 158,5 x 128,5 x 6,5 mm. Ecranul principal va măsura în continuare 7,6 inch și va avea o rezoluție de 2208×1768 pixeli.

Ceasuri smart Galaxy Watch 6

Galaxy Watch 6 va fi disponibil în două dimensiuni de carcasă, de 40 mm (SM-R930) și 44 mm (SM-R940), în timp ce varianta Galaxy Watch 6 Classic va veni cu dimensiuni de 43 mm (SM-R950) și 47 mm (SM-R960).

Designul noului Galaxy Watch 6 se așteaptă să fie similar cu cel al predecesorului său, Galaxy Watch 4. Cu toate acestea, ceasurile vor fi echipate cu procesorul Exynos W930, care va aduce o experiență mai rapidă, iar sistemul de operare One UI Watch 5, bazat pe platforma Wear OS 4, va asigura o interfață intuitivă și funcționalități extinse.

Cu toate că nu se așteaptă îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește capacitatea bateriei, Samsung Galaxy Watch 6 promite să fie o alegere excelentă pentru iubitorii de tehnologie și pasionații de ceasuri inteligente.

Samsung Galaxy Tab S9

Tabletele din seria Galaxy Tab S9 putem să le vedem în întregime datorită randărilor proaspăt scurse. Imaginile vin de la WinFuture, un site de știri care a fost extrem de ocupat în ultimul timp. Astăzi, site-ul a prezentat mai multe randări de marketing ale Galaxy Z Fold 5 și Z Flip 5, dar a prezentat și imagini cu Galaxy Tab S9 Ultra, Galaxy Tab S9 Plus și Galaxy Tab S9. Din punct de vedere al aspectului, se pare că nu se schimbă mare lucru când vine vorba de aspectul tabletelor. Galaxy Tab S9 are unele diferențe minore în spate când vine vorba de aspectul său și, mai important, ar putea merge cu o configurație mare cu o singură cameră.

Dar adevăratele diferențe vor veni cu interiorul tabletelor, care cu siguranță vor primi un upgrade față de modelele de anul trecut. Din păcate, nu avem acum aceste detalii, așa că va trebui să mai așteptăm puțin pentru a afla.