Samsung Infinity-V este unul dintre noile nume patentate de sud-coreeni pentru ecrane, acele noi display-uri care vor fi folosite la Galaxy X sau Galaxy F. Aceste denumiri au fost inițial anunțate pe surse pentru următorul telefon pliabil Samsung. Sursele spun acum că lansarea acestui nou tip de terminal va avea loc în luna noiembrie. Observați și V-ul din clipul oficial de mai jos.

Samsung Infinity-V

,
Informația privind noua denumire oficială Samsung Infinity-V vine de la autoritatea pentru patente din Coreea de Sud. Eu am văzut știrea pe BGR, ei citează site-ul LetsGoDigital.

Pînă la urmă Samsung a lansat oficial ecranele Infinity-U, Infinity-V, Infinity-O și New Infinity (sursa).

Ideea pare corectă pentru că Samsung a inventat ideea de Infinity Display lansată odată cu prezentarea oficială Samsung Galaxy S8. Apoi, telefonul pliabil, odată îndoit, formează un V, deci este foarte ușor de înțeles că vorbim despre un display dual, îndoit. Mai mult decât atât, Samsung are un eveniment pe 7-8 noiembrie în Statele Unite, iar în clipul oficial de prezentare este un îndemn să descoperi viitorul și un V răsturnat >, sunt de acord că sugerează fix același lucru.

Totuși, eu nu cred că Samsung va prezenta în noiembrie produsul final. Mai degrabă cred că va prezenta un display Samsung Infinity-V, iar denumirea comercială va fi Galaxy X sau Galaxy F. Sincer nu cred că Galaxy S10 va avea ceva de-a face cu pliabilul. Din contră, Galaxy S10 va fi pentru Samsung modelul clasic, în timp ce telefonul pliabil va fi noul segment despre care vorbește compania de câteva luni. Dacă nu știți care e discuția, recitiți interviul meu.

Cei de la Forbes numesc evenimentul din noiembrie „Galaxy F event„, deși ei nu explică atât de clar de unde le-a venit ideea. Conferința dezvoltatorilor Samsung ar putea fi despre software, Android, Tizen și aplicații Samsung, iar acel semn ar purea să fie pur și simplu o ilustrație fără alte simboluri ascunse.

Succesul unui telefon pliabil este greu de prevăzut acum. Telefonul dual-screen de la ZTE nu a avut niciun fel de succes. Da, erau două ecrane mari, puteai folosi doar unul sau ambele simultan, dar telefonul era masiv, greu, dificil de utilizat. Probabil display-ul Samsung chiar se pliază, sper să nu rămână urme pe margine și sper să nu formeze un device extrem de gros. Dacă sunt două părți destul de subțiri, dar care să aibă baterie suficientă, dacă deschis formează un ecran de mari dimensiuni utilizabil, poate acest device va avea succes. Totul depinde și de mărime și de greutate și de funcționalitate. Oricum ar fi, abia aștept să văd noile device-uri și ideile de utilizare pe care le va prezenta Samsung.