Astăzi a fost făcut anunțul oficial, Samsung va înlocui dispozitivele Galaxy Note7 din România din 19 septembrie. Utilizatorii care au comandat Note7 vor trebui să meargă la magazinul de unde l-au luat pentru această schimbare.

galaxy note7

De asemenea, utilizatorii își pot schimba oricând actualul dispozitiv Galaxy Note7 cu un Galaxy S7 sau S7 edge. Diferența de preț va fi returnată.

Citez:

Rezultatele investigațiilor Samsung arată că a fost o problemă izolată în celulele bateriei. Supraîncălzirea bateriei a survenit după ce anozii și catozii au intrat în contact, o eroare de fabricație extrem de rară. Cu toate că problema este izolată la nivelul celulelor bateriei, siguranța utilizatorilor este prioritară entru Samsung, motiv pentru care vom înlocui voluntar toate dispozitivele Galaxy Note7 cu unele noi.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!