Samsung încă mai colectează primele modele Galaxy Note 7, cele care sunt în pericol să explodeze din cauza bateriei. Au început să trimită noile modele, dar primii utilizatori au descoperit că și noul Note 7 se încinge.

samsung-galaxy-note7

Răspunsul oficial este acesta: este posibil să se încingă și noul Note 7, dar nu există niciun pericol cu el.

Partea nasoală este că se încinge în timpul apelului și simți pe ureche. Au mai fost modele care făceau chestia asta. Casca Bluetooth rămâne de bază. Vă recomand Level U dacă vreți să ascultați și muzică, restul au un sunet pițigăiat și nu poți să asculți melodiile favorite.

Samsung a dat asigurări că se ocupă de fiecare caz în parte și că terminalele care au probleme cu adevărat vor fi schimbate pe garanție. Utilizatorii s-au plâns și de faptul că bateria se consumă foarte repede. Desigur, ar putea fi un nou lot cu probleme, nu o problemă generală cu terminalele Note 7.

Via

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!