Samsung a pregătit lansarea Galaxy Note 5 și a noul S6 Edge Plus fix pe 13 august, nu pe 12 cum se spunea. Conform GSMArena au fost deja trimise invitațiile și desenul arată ecranul curbat al lui S6 Edge Plus. Eu o să văd noile terminale abia la IFA Berlin pe 2-6 septembrie.

samsung galaxy unpacked note 5 S6 edge plus

Evenimentul Samsung Unpacked va fi la New York, dar va fi transmis prin streaming, pe contul Youtube al Samsung. O să revin cu link-urile când ne apropiem de data lansării. Ca de obicei o să urmăresc lansarea și pe blog și o să vă dau toate detaliile despre noile terminale.

Galaxy Note 5

Știm deja că Note 5 va avea un ecran de 5.7 inch cu rezoluția 2K (2056×1440 pixeli), un nou procesor Exynos octa-core pe 64 de biți, cameră foto foarte bună, suport pentru carduri micro-SD și o baterie de mari dimensiuni. Galaxy Note 5 va păstra design-ul clasic, format normal de smartphone, fără curburile de la modelele Edge. Note 5 nu mai are altă ediție Note Edge, din păcate. Noul model lansat este Galaxy S6 Plus Edge.

Galaxy Note 5
Galaxy Note 5

Galaxy S6 Edge Plus

Galaxy S6 Edge Plus are ecran curbat ca și S6 Edge, dar cu diagonala de 5.5-5.7 inch. Va avea procesorul Snapdragon 808, un model hexa-core (șase nuclee) folosit și de LG G4. Camerele foto par similare ca la S6, de 16 megapixeli pe spate și 5 megapixeli frontal, plus Android 5.1.1 și TouchWiz. Probabil 4GB de RAM, să vedem scorurile de performanță zilele următoare.