Săptămâna viitoare revine Internet & Mobile World, eveniment business cu soluții digitale și IT, eveniment susținut de Telekom Romania. O să ajung și eu la eveniment în cea de-a doua zi, pe 3 octombrie sunt la Iași.

imworld 2017
Pentru al șaptelea an consecutiv, Telekom Romania va fi partenerul principal Internet & Mobile World. Conferința va reuni companii din industria IT&C din România,
speakeri locali și internaționali, startup-uri, antreprenori și mii de specialiști din diferite domenii. Pe cele 7 scene ale celei de-a șaptea ediții IMWorld vor urca renumiți profesioniști internaționali, de la care participanții români pot afla idei și strategii concrete care au le-au adus succes și recunoaștere mondială.

Printre acești importanți lideri digitali se numără Kevin Warwick, un reputat om de știință în domeniul Inteligenței Artificiale, cercetător Coventry University., Siri Børsum – lider în Transformare Digitală la  Google, Alex Casalboni – technical evangelist al Amazon Web Services, Pernilla Jonsson – head of Ericsson Research Consumer & Industry Lab, Ilona Grzywinska – head of communications, Central & Eastern Europe la Uber. Sunt și mulți alții, de la companii mai mici sau mai mari.

Anul acesta, IMWorld 2018 va avea șapte scene mari pe care vor fi prezentate soluții IT și digitale specifice, peste 5.000 de companii vor avea reprezentați la Romexpo și sunt așteptați peste 9.000 de participanți în total. Vor fi 140 de expozanți cu 2.700 de soluții digitale și în total 147 de speakeri. Vor fi prezentate cel puțin 22 de start-up-uri locale. Evenimentul are 7 zone de networking.

Structurată ca o expo-conferință B2B, IMWorld are misiunea de a sprijini toate industriile din România să adopte digitalizarea pentru a crește eficiența și productivitatea. Prin know-how-ul oferit de agenda evenimentului și prin soluțiile marilor jucători din piața de IT prezenți în eveniment, IMWorld generează plusvaloare concretă și contribuie activ la dezvoltarea economiei, punând în relație directă specialiștii cu nevoia de digitalizare.

Am fost în fiecare an la eveniment și dacă urmăriți cu atenție programul lor sunt sigur că veți găsi ceva interesant la care să puteți învăța ceva util.