Eset Mail Security a depășit toate produsele concurente în ultimul test al soluțiilor anti-spam realizat de Virus Bulletin, o organizație independentă de testare anti-malware.

ESET-Mail-Security-for-Microsoft-Exchange-1-Postfach-1-year

Cel mai recent studiu comparativ botezat VBSpam este un test în care soluțiile anti-spam au fost expuse unor amenințări preluate din realitate. Eset a obținut un scor final de 99.995%, superior oricărui alt produs.

Eset Mail Security pentru Microsoft Exchange Server s-a clasat în fruntea celorlalte 15 produse testate, iar în total a ratat doar zece mesaje spam din peste 200.000 de emailuri, cu zero rezultate fals-pozitive. Combinația dintre rata de detectare excelentă și alarmele fals pozitive, împreună cu viteza ridicată a soluției Eset, s-a tradus în cel mai ridicat scor din testare, de 99.995 de puncte.

În testul VBSpam anterior din noiembrie 2015, Eset Mail Security a obținut de asemenea rezultate excelente, atingând un scor de 99.99 puncte, neînregistrând nicio detecție fals pozitivă.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!