Sharp Electronics, companie cunoscută la nivel mondial pentru produsele electronice și soluțiile cu totul unice în categoria lor, își consolidează prezența pe piața românească prin încheierea unui nou parteneriat de distribuție cu Corner Solutions, companie cu capital românesc și vastă expertiză în domeniul soluțiilor de imprimare.

Întreaga gamă de produse Sharp care fac parte din categoriile soluții pentru documente și soluții vizuale. Mai exact, noul distribuitor adaugă în portofoliul său imprimante, multifuncționale, soluții software și aplicații mobile pentru gestionarea documentelor și administrarea dispozitivelor Sharp, precum și soluții de afișaj profesional și soluții interactive Sharp.

“Provocarea Sharp Electronics este aceea de a crea un echilibru între timpul de lucru și cel personal, cu produse de care oamenii pot beneficia la locul de muncă, acasă și în orice alt loc. Produsele de business Sharp pot crește productivitatea, reduce costurile și vă pot deschide noi perspective”, a declarat Rafal Szarzynski, sales manager pentru Europa Centrală și de Est, Sharp Electronics.

ads

„Prin acest parteneriat nu căutăm doar să ne extindem volumul de afaceri. Ne dedicăm comercializării de tehnologii unice și inovatoare pentru a contribui la cultura, beneficiile și bunăstarea colaboratorilor noștri. Împreună cu Sharp, una dintre cele mai cunoscute companii din lume, ne dorim să extindem oferta adresată clienților noștri, asigurând totodată livrare rapidă și servicii de calitate”, spune Radu Dumitrevici, director general Corner Solutions. Suntem o echipă tânără și dinamică, iar modelul nostru de distribuție se dorește a fi unul aparte. Pe lângă produse inovatoare și soluții de ultimă generație, vom oferi clienților noștri suport tehnic personalizat și consultanță detaliată în comercializarea modelelor din portofoliul nostru, atât în procesul de pre cât și post-vânzare.”