Sharp are un nou partener oficial în România

Sharp Electronics, companie cunoscută la nivel mondial pentru produsele electronice și soluțiile cu totul unice în categoria lor, își consolidează prezența pe piața românească prin încheierea unui nou parteneriat de distribuție cu Corner Solutions, companie cu capital românesc și vastă expertiză în domeniul soluțiilor de imprimare.

Hands on: Sharp Aquos R e un flagship fără design

Am văzut la IFA Berlin 2017 Sharp Aquos R (galerie foto la final), un smartphone cu dotări și tehnologii de flagship, dar care și-a pierdut pe drum design-ul. Știm, astăzi Sharp nu mai este companie japoneză, ci este doar un brand care aparține Foxconn. Însă trebuie să recunoaștem că acum ceva timp aveau design (2014).

Nokia P1 cu Snapdragon 835 ar putea veni la MWC 2017

Nokia P1 ar putea fi modelul de top al finlandezilor de la HMD Global, cu procesor Qualcomm Snapdragon 835, iar lansarea oficială ar putea fi la Mobile World Congress 2017, la Barcelona. Eu am invitație la eveniment și am să vă țin la curent cu ceea ce se întâmplă acolo.

Foxconn cumpără Sharp, dar la un preț mai mic

Taiwanezii de la Foxconn, cei care asamblează iPhone și o mulțime de alte gadgeturi, vor cumpăra pînă la urmă brandul japonez Sharp. Plătesc aproximativ 3.5 miliarde de dolari pe 66% din acțiuni, mai puțin decât se anunța inițial.

Sharp lansează în România televizoarele Quattron Pro

Sharp a lansat azi oficial în România gama de televizoare Aquos Quattron Pro, care urcă rezoluția peste Full HD, fără să fie încă 4K. Evenimentul a avut loc la Media Galaxy, cu sprijinul celor de la Maguay, care au prezentat o serie de sisteme de sunet. Sharp încearcă să recucerească piața europeană după ce a […]