Snapchat, cea mai populară rețea de socializare în rândul tinerilor, a obținut o nouă rundă de finanțare, de 1,81 miliarde de dolari. Asta înseamnă că și investitorii sunt la fel de interesați de aplicație.

dreamstime_s_31395342

Credit foto: © Gary Arbach | Dreamstime.com – Snapchat

Nu a fost dezvăluită oficial valoarea la care este evaluată compania, dar surse citate de Techcrunch susțin că valoarea ar fi de 20 de miliarde de dolari, una extrem de mare, la care puține companii start-up au ajuns. Ei zic că au obținut un Powerpoint de prezentare care fost la investitori.

Snapchat ar avea 110 milioane de utilizatori pe zi, iar veniturile pe anul trecut ar fi de 60 de milioane de dolari. E drept, au crescut de la 3-4 milioane în primele trimestre, la 17 milioane de dolari pe trimestru trei și 33 de milioane de dolari pe ultimele trei luni. De asemenea, pentru 2016 ei estimează că vor avea între 250 și 350 de milioane de dolari venituri. Ir în 2017 vor urca la sume între 500 de milioane și 1 miliard de dolari.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!