Sony lansează noi dispozitive Xperia, modelele noi de telefoane Xperia XZ2 și Compact, dar și alte accesorii precum Xperia Ear Duo, căști in-ear cu Asistent Virtual.

Sony prezintă eforturile privind 5G și colaborarea cu Qualcomm. Singura informație cu adevărat utilă este că vor avea Snapdragon 845 pe telefoanele de top. Și un modem 5G denumit Snapdragon X50.

Xperia XZ2

Xperia XZ2 are display de 5.7 inch cu HD, iar Compact are ecran de 5 inch. Au procesor de imagine XR, boxe stereo pentru sunet, Dinamic Vibration System pentru jocuri și filme.

Multe filme Sony au fost adaptate acum pentru tehnologia 4K HDR, pentru a reda nuanțele de culori mai bine. Camera foto a fost optimizată pentru video, are și ea 4K HDR, filmează precum camerele profesionale. Super-slow-motion cu 960 fps încă de anul trecut, acum trece la Full HD.

Ambele au Snapdragon 845, încărcare rapidă. Vor fi în magazine de luna viitoare. Încă nu au zis prețurile.

Dual canera

Au realizat un modul dual canera pentru imagini în condiții de lumină scăzută. Pot atinge ISO maxim fără zgomot, face imagini similare cu un sistem mirrorless.

Nu au spus însă când se lansează și pe ce model. Revin cu poze și impresii imediat.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!