Adata Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash, accesorii mobile și dispozitive de gaming, anunță lansarea modelului Adata SE900G, unul dintre puținele SSD-uri externe de pe piață cu iluminare RGB.

SSD extern cu iluminare RGB

Adata SE900G este o unitate externă SSD USB 3.2 Gen2x2 care oferă o combinație de performanță și design elegant, strălucitor. SE900G oferă performanțe excelente, cu viteze de citire și scriere de până la 2000 MB/s. Acest lucru face ca modelul SE900G să fie de 25 de ori mai rapid decât un hard disk extern standard. De exemplu, utilizatorii pot transfera un film 4K de 10 GB în doar zece secunde.

Dincolo de performanțele sale excelente, SE900G are un design cu iluminare RGB uimitor, unic printre SSD-urile externe. Iluminarea RGB acoperă 74% din partea frontală pentru o eleganță inconfundabilă. Mai mult, iluminarea RGB este emisă printr-un panou cu model în carouri, care conferă dispozitivului un aspect texturat sofisticat și distinct. Utilizatorii care au investit deja în spații de lucru sau PC-uri de gaming echipate cu dispozitive și accesorii RGB vor aprecia noul model SE900G.

SE900G este disponibil cu o varietate de capacități de stocare (512 GB/1 TB/2 TB) fiind potrivit pentru creatorii de conținut pentru a stoca și transfera fișiere mari sau pentru ca gamerii să își stocheze jocurile de consolă suplimentare.

Noul SE900G este compatibil cu toate sistemele de operare importante, inclusiv Android, macOS și Windows. Utilizatorii se pot bucura de videoclipuri, fotografii, muzică și multe altele în orice moment și le pot partaja cu ușurință prin intermediul SE900G pe majoritatea dispozitivelor.

Disponibilitatea noului Adata SE900G poate varia în funcție de regiune.

De ce SSD?

Cei care caută o metodă durabilă și foarte rapidă de stocare a datelor, trebuie să uite de clasicul HDD și să cedeze în favoarea SSD-urilor. SSD-ul nu are nicio parte în mișcare, informația fiind stocată pe cipuri NAND. Vorbim de o tehnologie asemănătoare cu cea a stick-urilor de memorie cu care suntem deja obișnuiți, doar că aici cipurile sunt repartizate pe celule.

Oferta de pe piață este deosebit de variată și nu ne așteptăm să devină mai aerisită în următoarea perioadă. Cu avalanșa de noi lansări și de oferte deja existente pe piață, trecând peste recomandările cunoscuților, poți ajunge să cumperi cel mai bun SSD extern doar dacă ești foarte bine informat.

Vezi aici cum poți să alegi un SSD extern bun.