Star Trek este unul dintre filmele care a influențat fundamental lumea tehnologiei, iar acum serialul SF revine din 2017. A apărut primul trailer, care poate fi urmărit mai jos.

Noul Start Trek va fi pe CBS și televiziunea americană nu îl va difuza online decât pe propria sa platformă. S-au prins târziu că e concurență mare cu Netflix, Hulu sau HBO GO și vor lansa CBS All Access. Ei bine, Star Trek se va vedea la început doar pe această platormă. Nu va fi o relansare de nivelul Star Wars, dar este oarecum similară: vor fi noi aventuri, noi personaje, noi lumi, iar probabil legăturile cu universurile deja cunoscute vor fi limitate.

Au totuși și oameni care au lucrat la filmele anterioare, deci este posibil ca noile serii să fie cel puțin la fel de interesante.

Lansarea ar fi prin ianuarie 2017, mai vedem 🙂

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!