SEO: top căutări Google în 2017 în România

Cele mai populare căutări ale românilor pe Google în 2017, conform oficialilor motorului de căutare. În apropierea sfârșitului de an, Google prezintă listele cu cele mai populare căutări realizate în 2017. Mai devreme a fost prezentat topul clipurilor Youtube. Căutările anului 2017 scot în evidență oamenii, evenimentele și subiectele care au captat atenția românilor în […]
Black Friday Fashion Days

Black Friday Fashion Day: 200.000 de produse

Clienții Fashion Days au cumpărat de Black Friday articole vestimentare, încălțăminte, accesorii, cosmetice și home & deco în valoare totală de 20,5 milioane de lei, până la ora 16:00, cu 47% mai mult decât anul trecut. Au fost comandate 200.000 de produse de la startul campaniei.
reduceri pcgarage bf 2017

Produse la reducere Black Friday la PCGarage

PC Garage să startul reducerilor de Black Friday 2017 în noaptea dintre 16 – 17 noiembrie și continuă până pe 19 noiembrie, în cadrul campaniei ”Black Weekend”. Dacă vreți să luați ceva, puteți folosi link-ul meu, nu pierdeți nimic.
Catalog BF Flanco-1

Catalogul Flanco pentru Black Friday 2017

Am reușit să fac rost și de catalogul Flanco pentru Black Friday 2017. În perioada 17-19 noiembrie, Flanco își va actualiza oferta de Black Friday cu noi produse cu reduceri de până la 80%, în toate magazinele din țară și pe site. Folosiți cu încredere link-ul meu, nu pierdeți nimic.

Produse în oferta eMAG de Black Friday 2017 – exemple

Exemple de produse aflate la reducere în oferta eMAG de Black Friday 2017. Acestea sunt produse promovate chiar de oficialii companiei. Nu am cum să adaug link-uri pentru fiecare. Prețurile vor fi reduse după ce începe oficial Black Friday la eMAG, vă anunț oficial când se va întâmpla acest lucru.

Surpriza eMAG de Black Friday continuă: care sunt produsele noi

Surpriza eMAG de Black Friday continuă și în 2017, am aflat care sunt produsele noi, care nu existau pînă acum și vor fi la ofertă pe 17 noiembrie. Discuția a fost la ultima întâlnire cu oficialii eMAG, doar că s-a pierdut printre numeroasele detalii de acolo. Văd că lumea caută iar care este surpriza eMAG […]
catalogul Media Galaxy de Black Friday 2017 (1)

Catalogul Media Galaxy de Black Friday 2017

Pentru cei interesați și catalogul Media Galaxy pentru Black Friday 2017. Sunt și la ei niște oferte speciale și începe tot de pe 16 noiembrie, ca și la Altex. Documentul în format PDF poate fi descărcat de aici, mai jos aveți principalele reduceri.

Catalogul Altex de Black Friday 2017

La Altex începe Black Friday de pe 16 noiembrie, ca să fie cu o zi înaintea eMAG. Dacă vă pasionează reducerile și ofertele, vă pun mai jos imagini din catalogul Altex de Black Friday și puteți descărca tot documentul de aici.
emag black friday-min

Toate noutățile eMAG de Black Friday 2017

Conferința anuală eMAG privind Black Friday 2017. Au comandat studiul tradițional privind recunoaștearea evenimentului, circa 79% dintre români au auzit de Black Friday. Cam 44% dintre români au declarat că vor cumpăra de Black Friday în ciuda altor campanii de reduceri tot anul.

Concurs de Black Friday 2017: cumperi cadouri pentru toată lumea [încheiat]

Luna noiembrie este momentul perfet pentru a cumpăra cadourile pentru toată familia și pentru prieteni datorită reducerilor. Anul acesta, pe lângă toate discount-urile, puteți câștiga și vouchere de reducere Flanco participând la concursul descris mai jos. Update: foarte mulți participanți nu au citit regulile și s-au descalificat singuri. Cei care au intrat în tragerea la […]
Black Friday 2017 Telekom Romania-min

Black Friday 2017 la Telekom Romania

Black Friday 2017 la Telekom Romania aduce orice smartphone poate fi achiziționat la prețul special de 1 leu la portare din altă rețea in rețeaua Telekom, la abonamentul Telekom recomandat. Toate abonamentele de servicii mobile Telekom beneficiază de Internet Nelimitat 4G, în rețeaua cu cel mai mare scor pentru serviciile de date din România
black friday Falcon Electronics

Black Friday 2017 la Falcon Electronics

Falcon Electronics va organiza campania de Black Friday în perioada 13-19 noiembrie 2017. Astfel, clienții vor putea să achiziționeze produse electronice pentru mașină, dar și diverse alte gadget-uri cu reduceri cuprinse între 25% și 90%.