Samsung Galaxy A5 2017 are detalii interesante și urmează să fie lansat oficial curând. Sud-coreenii pregătesc evenimentul de lansare oficială și cum toate vânzările s-au mutat de la modelele scumpe către mid-range, tot mai multă lume este interesată de aceste modele.

Samsung Galaxy A5 2017

Telefonul a primit deja aprobarea oficială de la autoritățile americane (FTC). Este foarte posibilă lansarea oficială la CES 2017, deși nu sunt sigur și nu știu ce evenimente au pregătite pentru târgul de la Las Vegas. Am urmărit pînă acum modelele din seria A, am testat atât Galaxy A5, cât și modelul Galaxy A5 2016. Testele astea sunt citite de zeci de mii de oameni, ceea ce înseamnă că la noi interesul a fost maxim, iar vânzările de Galaxy A5 au fost sigur bune.

Samsung Galaxy A5 2017 va avea un ecran de 5.2 inch Super AMOLED Full HD. Este o dimensiune perfectă și va oferi o imagine de calitate bună, la un preț accesibil. Proesorul va fi probabil Exynos, un octa-core puternic, iar telefonul are 3GB de RAM – nu vor deloc să concureze cu flagship-urile, așa că mai taie din RAM. Pe de altă parte, 3GB de RAM sunt suficienți pentru aplicațiile normale de Android. Stocarea internă este de 32GB, nu apare o versiune de 8 sau 16 GB. De asemenea, camera foto de pe spate are senzor de 13 megapixeli.

Cel mai important lucru va fi prețul, pentru că aceste telefoane au fost în general circa 1700-1800 de lei, iar eu sper să rămână în aceeași zonă și anul viitor.