Țepe cu Loteria Vizelor SUA nu puteau lipsi din România. Se pare că avem lipici la așa ceva. Ambasada Statelor Unite la Bucureşti ne informează că a creat o scurtă poveste video care să atragă atenţia asupra pericolelor reprezentate de escrocheriile cărora le cad victime unii participanţi la Loteria Vizelor. Așa zișii intermediari de viză sunt de fapt escroci. Pentru a contracara aceste escrocherii şi a evita ca publicul să le cadă victimă, Ambasada SUA la Bucureşti a creat o poveste video în forma unei alegorii bazate pe o poveste populară românească în care un vulpoi viclean păcăleşte un urs şi un pescar încrezători.Țeapă cu Loteria Vizelor SUA

Versiunea in limba română a filmului poate fi văzută pe contul de YouTube al ambasadei şi contul de Facebook la http://www.facebook.com/bucharest.usembassy?v=wall

Ambasada Statelor Unite este foarte îngrijorată de apariţia companiilor intermediare şi a escrocilor care îşi fac publicitate pe internet atrăgând victimele încrezătoare prin intermediul unor contracte şi al altor escrocherii care înşală publicul din România.

Înscrierea în programul Loteria Vizelor este gratuită,  asistenţa unei agenţii sau a unei terţe persoane nici nu este necesară, nici nu creşte şansa unei persoane de a fi selecţionată.

ads

Înscrierile în programul Loteria Vizelor 2012 trebuie transmise electronic până miercuri, 3 noiembrie 2010. Solicitanţii pot accesa formularul electronic de înregistrare pe pagina oficială www.dvlottery.state.gov numai în perioada de înregistrare.

Înainte de a trimite un formular electronic de înregistrare pentru programul DV 2012 (Loteria Vizelor 2012), solicitanţii ar trebui să citească atent instrucţiunile detaliate, care se află publicate pe pagina de internet a Ambasadei Statelor Unite la Bucureşti, la adresa .