Vodafone dotează cu echipamente IT și servicii mobile 141 de case de tip familial și centre de plasament din 23 de județe și municipiul București. Peste 1.500 de copii și tineri vor beneficia de laptopuri, tablete și Internet mobil.Echipamente IT pentru cei vulnerabili

Parte din misiunea Vodafone ca furnizor de tehnologie și telecomunicații este asigurarea accesului la un viitor digital pentru toți membrii societății. Astfel, în cadrul campaniei sale de Crăciun, Vodafone vrea să ducă spiritul Crăciunului în casele de tip familial și centrele de plasament din România, echipându-le cu tehnologie și soluții de comunicații care să asigure copiilor și tinerilor instituționalizați acces la comunicații, educație și divertisment.

În acest fel, Vodafone duce bucuria de a dărui și către cei care au mai mare nevoie, arătându-și prin această campanie de responsabilitate socială recunoștința și față de clienții săi care contribuie la bucuria copiilor instituționalizați, folosind zi de zi serviciile de telefonie mobilă, internet și televiziune furnizate de Vodafone.

Mai mult, în luna decembrie 2021, un euro pentru fiecare tranzacție (abonament nou și reînnoire de abonament) realizată de clienții Vodafone de mobil, internet și televiziune este redirecționat pentru achiziționarea de echipamente digitale pentru copiii și tinerii din case de tip familial și centre de plasament.

Casele de tip familial și centrele de plasament implicate în proiect deservesc un număr de peste 1.500 de copii și tineri cu vârste cuprinse între 7 și 26 de ani. Proiectul este inițiat și susținut financiar de Vodafone România și este implementat cu sprijinul Fundației Vodafone România, al Fundației Hope and Homes for Children România și al Asociației SOS Satele Copiilor România.

Campania de responsabilitate socială pe care Vodafone o derulează este posibilă cu ajutorul clienților Vodafone existenți, dar și al celor noi.