Coca-Cola pare să pregătească un nou parteneriat cu un producător de smartphone-uri consacrat. O imagine 3D cu presupusul telefon Coca Cola s-a răspândit online, dezvăluind o configurație de cameră dublă și logo-ul emblematic al companiei de băuturi gazoase. Evident, are culoarea roșie. Totuși, ne putem gândi și la o păcăleală, menită să mai tempereze goana după zvonuri. Sau o campanie de marketing, care să dezvăluie de fapt altceva la final.

telefon Coca Cola

Un telefon Coca Cola

Un număr de conturi de Twitter au distribuit o imagine aparentă a unui smartphone Coca-Cola. Cel mai popular pare să fie de la zvonerul prolific Ice Universe. Deși arată foarte mult ca o husă imprimată aplicată pe un dispozitiv existent, zvonul spune că tocmai Coca-Cola va colabora pentru prima dată într-un proiect de smartphone.

Există un cont real de Twitter Colaphone Global, dar care nu este validat ca autentic (nu are bifa albastră). Acesta urmărește un total de alte 8 conturi care sunt toate mărci de smartphone-uri, scrie GSMArena. Una dintre posibilitățile despre care se zvonește este că telefonul Cola va fi un dispozitiv din seria Realme 10 rebotezat, dar nu prea seamănă deloc cu telefonul prezentat în imagini.

De-a lungul anilor, au existat câteva parteneriate între mărci globale. Facebook a încercat să facă un telefon propriu. Există colaborări de gaming, precum OnePlus 8T Cyberpunk 2077 sau un Realme GT NEO 3 Dragon Ball Z , Galaxy Z Flip Pokemon, plus multe altele, scrie 9to5Google. Coca-Cola este cea mai populară băutură din lume, așa că ar fi la fel de interesant să vezi branding-ul pe un smartphone.

Nu este clar care producător de smartphone-uri Android este responsabil pentru această colaborare Coca-Cola. Cu toate acestea, unii sugerează că ar putea fi un Realme 10 Pro redenumit.  Este un telefon de gamă medie. Acesta include un afișaj LCD IPS de 6,7 inch și 120 Hz, procesor Snapdragon 695, 6/8/12 GB RAM, cameră principală de 108 MP, plus o baterie de 5.000 mAh. Având un preț de 249 dolari, s-ar putea vinde destul de bine. Sunt curios cât ar putea costa cu bradul Cola aplicat.

Telefonul Cola este de așteptat să fie lansat oficial în curând.