Telekom Romania extinde disponibilitatea pachetelor Mobil Nelimitat în reţeaua de magazine Carrefour România. Vestea vine la scurt timp după ce oferta a fost lansată în Mega.

Începând de astăzi, 1 octombrie 2019, pachetul Mobil Nelimitat va fi disponibil și în rețeaua de magazine Carrefour România. La începutul lunii iulie, 2019, Telekom anunța lansarea pe piață a Mobil Nelimitat, produsul care le permite clienților să se aboneze, în medie, în mai puțin de 5 minute, printr-o experiență complet digitală, cu pași ușor de parcurs. Clienții care achiziționează cartela Mobil Nelimitat au acces la servicii imediat dupa introducerea acesteia în telefon și apelarea numărului 1234. Oricând după activarea serviciilor, valabile inițial pentru 30 zile, pot alege să se aboneze înregistrându-și numărul pe site și parcurgând câțiva pași simpli pentru a beneficia lunar, fără perioadă minimă contractuală, de acces la Internet 4G nelimitat, minute și SMS-uri naționale nelimitate, plus 100 de minute internaționale fix/mobil.

Abonamentul este disponibil la un preț promoțional de 6 euro pe lună, TVA inclus (aproximativ 29 lei / lună, TVA inlcus). Clienții care nu doresc să se înregistreze pot utiliza în continuare serviciile pe cartela preplătită, alegând opțiunea Mobil Nelimitat. În plus, abonamentul Mobil Nelimitat aduce posibilitatea achiziționării de telefoane în rate, fără dobandă. În magazinele Carrefour, clienții vor găsi stand-uri cu Mobil Nelimitat, aceasta putând fi achiziționată la prețul stabilit și comunicat de catre distribuitor. Mobil Nelimitat este promovat prin intermediul platformei de comunicare “Ce-și doresc românii?”.

Mobil Nelimitat înseamnă fără limite, fără birocrație, simplu și accesibil. Soluția se potrivește oricărui român, indiferent de vârstă, categorie profesională, nevoie sau obicei de consum. Cu acest produs, Telekom continua ritmul de inovatie al misiunii Hai Netliberare de a oferi acces nelimitat la servicii de telecomunicații tuturor românilor.

„Așa cum am promis, Mobil Nelimitat se extinde. De data aceasta, în rețeaua de magazine Carrefour Romania. Suntem optimiști cu privire la rezultatele care vor veni în urma acestui nou parteneriat și totodată încrezători în produsul nostru. Consumatorii din România sunt cei mai de seamă critici ai marilor brand-uri. Ei înțeleg foarte bine ofertele și știu foarte bine ce așteptări au de la companii. De aceea, ca brand care se respectă și care își respectă clienții, vii pe piață cu produse și servicii care să vorbească limba utilizatorului tău. Asta facem noi cu Mobil Nelimitat – răspundem nevoilor românilor de a avea simplitate, disponibilitate, fără limite și fără birocrație atunci când vine vorba de produse și servicii”

– a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial – Segment Rezidențial, Telekom Romania.