Update: 04.11.2008 – astazi am avut de trimis  un fisier de mari dimensiuni si am incercat in mod expres sa il trimit cu transfer.ro. A mers din prima, usor, rapid, fara batai de cap. Si am aflat si ca il tin pe server mai mult timp, in caz ca mai ai nevoie ulterior.

Update 2: Cum funcționeaza Transfer.ro?

Nu tot ce zboara se maninca. Avem din nou exemplul unui serviciu romanesc autentic (adica nu merge, e varza, inutil, hopeless). Citez: “Transfer.ro, un serviciu de doi bani care nu functioneaza. va recomand din nou cu multa caldura sa nu il folositi, chiar daca veti fi platiti pentru asta. Transfer.ro, un serviciu de doi bani se preface ca iti trimite fisierele, ba chiar notifica si destinatarul de unde sa le ia, dar de fapt asta e tot ce face: notifica intentia de a transfera niste fisiere. Si atat.”

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.