Sezonul al doilea al Turneului Național de League of Legends e gata de start, vă puteți înscrie gratuit aici. Premiile totale ale turneului se ridică la suma de 4000 de euro.

Riot Games organizează în primăvară cel de-al doilea sezon al Turneului Național de League of Legends. Va avea etapă online și etapă offline, cea din urmă având loc în cadrul East European Comic Con.

În acest an, premiile oferite în cadrul celui mai mare turneu de League of Legends din România se ridică la suma de 4.000 de euro. Înscrierile în etapa online se desfășoară până pe data de 29 martie. Meciurile din etapa online încep pe data de 31 martie și se vor încheia pe 21 aprilie. Etapa finală a turneului va avea loc în cadrul convenției East European Comic Con din această primăvară, ce se desfășoară între 5 și 7 mai.

În primul sezon al Turneului Național de League of Legends au fost înscrise peste 200 de echipe în etapa online, cele mai bune două luptându-se pentru premiul cel mare la Auditorium Pallady în fața a mii de oameni. Evenimentul a fost transmis live de U TV, cât și pe canalul de Twitch.tv al Riot Games România.