Vernee Mars, unul dintre smartphone-urile bine dotate, dar cu un preț decent, este disponibil de astăzi la ofertă specială, cu reducere de 80 de dolari. Campania de reduceri este disponibilă în perioada 10-17 ianuarie, doar în magazinele online menționate pe link-ul de mai sus.
Update: pentru a scăpa de taxe, puteți lua telefonul din Europa.

Vernee Mars a fost lansat la un preț decent, 249,99 dolari, dar acum telefonul poate fi comandat online la 169,99 dolari.
Să vă povestesc un pic și despre telefon, are design unibody cu carcasa metalică, ecran cu margini subțiri – sub 1 milimetru – senzor de amprentă pe lateral (!) și este primul model mid-range cu Android 7.0 Nougat.

Vernee Mars are procesor octa-core de la Mediatek, Helio P10 la 2.3 GHz, are 4GB de RAM, 32GB de stocare internă și slot de carduri de memorie, cameră foto pe spate de 13 megapixeli cu senzor Sony. Bateria modelului suportă Quick Charge, se încarcă pînă la 50% în doar 30 de minute.

Detalii tehnice Vernee Mars

– ecran cu margini sub 1mm
– senzor de amprente pe laterale
– carcasa din metal
– Android 7.0 Nougat
– Quick charge (50% în 30 de minute)
– Helio P10 la 2.3Ghz CPU
– 4GB RAM
– 32GB ROM
– 13.0MP SONY IMX258 rear camera, PDAF

Prețul dacă îl comanzi din China scade de la 249,99 dolari la 169,99 dolari. Dar se poate obține acest preț și dacă îl comanzi din Europa.

Comenzi în Europa și alte premii

Vernee are un depozit european, iar asta vă scutește de taxele de import și TVA, iar prețul este aici de 199,99 de euro – derulați la final pentru a face comanda din Europa. Obțineți în plus o reducere cu 30 de euro prin cuponul de mai jos. Este adevărat, e un pic mai scump la prima vedere, dar și dacă îl comanzi din China ai de plătit taxe suplimentare, plus că vine mult mai greu. Din Europa vine în maxim 3 zile de la comandă.

Pe pagina de mai sus, aveți la un moment dat $30Coupon – introduceți o adresă de email și veți primi un discount de 30 de dolari.

De asemenea, mai sunt și alte oportunități de câștig. Există o campanie în care puteți câștiga un telefon gratuit, doar trimițând sugestiile voastre către Vernee. Trebuie să trimiteți ideile voastre în engleză, la adresa campaign@vernee.cc, iar cinci norocoși vor primi un telefon Vernee Mars. Campania este în perioada 5-17 ianuarie 2017.