Vodafone România l-a numit pe Florin Petrescu în funcția de HR Director și membru în echipa executivă de management, el va începe activitatea din 6 iunie 2016.

dreamstime_s_52192898

Credit foto: © Evgenii Naumov | Dreamstime.com – Recruitment illustration

În prezent, Florin Petrescu este HR Director în cadrul Citibank pentru grupul de țări format din Rusia, Ucraina și Kazahstan, care însumează 4.000 de angajați. El a lucrat pentru Citi timp de 16 ani, perioadă în care a deținut mai multe roluri de coordonare în domeniul resurselor umane la nivel național și regional, atât în birourile companiei din România și din Marea Britanie, cât și din alte țări. Din poziția pe care a deținut-o, a contribuit la obținerea de către Citi Rusia a distincției de cel mai bun angajator în doi ani consecutiv. A urmat un master în Management internațional de resurse umane la Cranfield School of Management din Marea Britanie.

Florin Petrescu îl înlocuiește pe Arun Krishnamurthy, al cărui mandat în poziția de HR Director al Vodafone România se încheie la 1 iulie 2016.

Vodafone România avea peste 3.000 de angajați la 31 martie 2016.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!