În cei 11 ani de la lansarea dispozitivelor Vodafone, au fost vandute peste 100 de milioane de unități la nivel global. Vodafone Smart N8 și Smart Tab N8 sunt cele mai noi dispozitive.


Vodafone România a anunțat azi cele două modele noi, care suportă conexiuni de date 4G și au ultima versiune Android Nougat.

Vodafone Smart N8 este un smartphone cu design modern, premiat la iF Design Award. Are integrat un senzor de amprentă poziționat pe spatele telefonului și NFC. Display-ul este de 5”, are memorie RAM de 1.5GB și cameră principală de 13 MP. Telefonul este disponibil în două variante de culori, și anume Graphite si Gold.

Noua tabletă Vodafone Smart Tab N8 are memorie RAM de 2GB, precum și un display de 10,1”. Datorită ecranului generos, utilizatorii se vor putea bucura de streaming video de calitate, la viteze 4G. Mai mult, Vodafone Smart Tab N8 dispune de funcții de control parental al continutului accesat, precum și de posibilitatea de a configura timpul de utilizare a tabletei de către minori.

Nu am acum informații despre preț.