La Webstock 2015, Intel si Evensys cauta Personalitatea Anului în mediul online. Până pe 30 august 2015 puteți vota persoana care credeți că ar trebui să câștige, aici. Webstock, cel mai mare eveniment de social media din România, reunește în fiecare an comunitatea pasionaților de online. Anul acesta avem cea de-a opta ediție a evenimentului – va fi pe 2 octombrie 2015.personalitatea anului in online

Că în fiecare an, seria de conferințe este completată de Webstock Awards, competiția proiectelor digitale, social media și mobile realizate pe piață locală în ultimul an, care sunt cuprinse în 12 categorii.

În mod tradițional, la Webstock Awards sunt premiate proiectele deosebite. Anul acesta însă, în competiție, a fost adăugată o categorie nouă: Online Personality of the Year, susținută de Intel, care își propune să aducă în prim plan persoanele care s-au remarcat prin activitățile lor în mediul digital în ultimul an: persoane care se exprimă prin intermediul blogurilor și site-urilor și au o prezența dinamică în rețelele sociale, persoane care au creat comunități și sunt recunoscute că voci importante în domeniul lor, persoane implicate în activități online cu impact în rândul unor grupuri sau comunități.

Acest premiu special va fi acordat prin votul exclusiv al publicului prin intermediul unei aplicații online pe site-ul Webstock, începând cu 2 septembrie.