LG G Watch R, un smartwatch Android excelent, vine în curând oficial în Europa. Nu avem detaliile despre piața din România, o să revin cu informații cât de repede pot. Dar este unul dintre accesoriile cele mai interesante lansate în ultima perioadă, mult peste competiție. De fapt cele mai mișto smartwatch-uri acum sunt Apple Watch, Moto 360, Gear S și LG Watch R. Abia aștept să vină la teste 🙂

LG G Watch R
LG G Watch R

LG G Watch R

LG G Watch R va fi disponibil în magazinele din întreaga Europă la începutul lunii noiembrie. Gadgetul a fost lansat la IFA 2014, fiind așteptat cu interes, iar datorită aspectului său elegant și performanței tehnologice. Are un ecran complet rotund plastic-OLED (P-OLED), foarte luminos, cu detalii, culori și contast foarte bun.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Proiectat și construit să reziste o perioadă îndelungată, LG G Watch R are un design clasic, este îmbrăcat în oțel inoxidabil și aluminiu durabil, fiind alimentat de o baterie de 410 mAh. La fel ca originalul LG G Watch, G Watch R oferă performanță optimă datorită procesorului puternic, dar eficient Qualcomm Snapdragon 400 de 1,2 GHz, cu 4 GB de stocare și 512 MB de RAM. Cu un grad de protecție IP67, dispozitivul este complet protejat de praf și rezistent la apă până la 30 de minute la o adâncime de maxim un metru. LG G Watch R, proiectat pentru a fi uşor personalizabil, este compatibil cu orice curea de ceas cu o lățime de 22 de mm.

LG G Watch R oferă șase noi fețe de ceas preîncărcate și o autonomie îmbunătățită cu ajutorul modului ambient. Actualizarea sistemului Android Wear va adăuga și mai multă funcționalitate lui G Watch R, precum redarea de muzică offline. Actualizările vor fi efectuate direct de pe smartphone, cu permisiunea utilizatorului.

Specificații LG G Watch R

Chipset: 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon 400
Ecran: 1,3 inci P-OLED (320 x 320)
Memorie: 4GB eMMC/512 MB RAM
Baterie: 410 mAh
Sistem de operare: Android Wear
(compatibil cu smartphone-uri care rulează cel puțin Android 4.3)
Senzori: 9-Axis (Giroscop/Accelerometru/Compas)
Barometru
PPG (Monitorizarea ritmului cardiac)
Culoare: negru
Altele: rezistent la praf și la apă (IP67)

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!