LG G Watch R, un smartwatch Android excelent, vine în curând oficial în Europa. Nu avem detaliile despre piața din România, o să revin cu informații cât de repede pot. Dar este unul dintre accesoriile cele mai interesante lansate în ultima perioadă, mult peste competiție. De fapt cele mai mișto smartwatch-uri acum sunt Apple Watch, Moto 360, Gear S și LG Watch R. Abia aștept să vină la teste 🙂

LG G Watch R
LG G Watch R

LG G Watch R

LG G Watch R va fi disponibil în magazinele din întreaga Europă la începutul lunii noiembrie. Gadgetul a fost lansat la IFA 2014, fiind așteptat cu interes, iar datorită aspectului său elegant și performanței tehnologice. Are un ecran complet rotund plastic-OLED (P-OLED), foarte luminos, cu detalii, culori și contast foarte bun.

Proiectat și construit să reziste o perioadă îndelungată, LG G Watch R are un design clasic, este îmbrăcat în oțel inoxidabil și aluminiu durabil, fiind alimentat de o baterie de 410 mAh. La fel ca originalul LG G Watch, G Watch R oferă performanță optimă datorită procesorului puternic, dar eficient Qualcomm Snapdragon 400 de 1,2 GHz, cu 4 GB de stocare și 512 MB de RAM. Cu un grad de protecție IP67, dispozitivul este complet protejat de praf și rezistent la apă până la 30 de minute la o adâncime de maxim un metru. LG G Watch R, proiectat pentru a fi uşor personalizabil, este compatibil cu orice curea de ceas cu o lățime de 22 de mm.

LG G Watch R oferă șase noi fețe de ceas preîncărcate și o autonomie îmbunătățită cu ajutorul modului ambient. Actualizarea sistemului Android Wear va adăuga și mai multă funcționalitate lui G Watch R, precum redarea de muzică offline. Actualizările vor fi efectuate direct de pe smartphone, cu permisiunea utilizatorului.

Specificații LG G Watch R

Chipset: 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon 400
Ecran: 1,3 inci P-OLED (320 x 320)
Memorie: 4GB eMMC/512 MB RAM
Baterie: 410 mAh
Sistem de operare: Android Wear
(compatibil cu smartphone-uri care rulează cel puțin Android 4.3)
Senzori: 9-Axis (Giroscop/Accelerometru/Compas)
Barometru
PPG (Monitorizarea ritmului cardiac)
Culoare: negru
Altele: rezistent la praf și la apă (IP67)