Actualizarea la Windows 10 a atins cifra de 50 de milioane de terminale – desktop, laptop și tablete, conform Winbeta. Eu am 4 dintre ele, dar asta înseamnă că totuși există zeci de milioane de oameni care cred în noua versiune. Au trecut două săptămâni de la lansarea oficială, iar cifrele sunt peste Windows 8. Platforma anterioară a atins 50 de milioane de instalări abia după trei luni de la lansare.

De asemenea, trebuie spus că Windows 10 și-a dublat numărul de instalări într-o săptămână, acum 7 zile era doar pe 25 de milioane de dispozitive.

windows 10 install

Eu m-am obișnuit deja cu Windows 10, după părerea mea este Windows 8 cu mici modificări, ar fi fost chiar culmea să ceară o licență nouă pentru asta. Apreciez faptul că nu au schimbat short-cut-urile și nu au schimbat gesturile, ca să nu te oblige iar să înveți ceva nou. Pare să fie mai rapid și în cazul meu autonomia este cu 10% mai bună. Per-total, deocamdată sunt mulțumit de actualizare și o să o fac și pe celelalte dispozitive.

Vestea nasoală pentru fanii Microsoft este că Windows 10 este la a treia actualizare după lansare, în doar două săptămâni. Cu alte cuvinte mai e de lucru, sistemul de operare a fost lansat înainte de a fi cu adevărat gata, doar ca să respecte calendarul.

Recent, mai mulți utilizatori s-au plâns că nu puteau accesa Windows Store după actualizarea la Windows 10. Conform Microsoft, cel mai recent update rezolvă și această problemă.

Conform surselor citate prin presa americană, Microsoft va trimite actualizările pe și mai multe terminale săptămâna asta, așa că speră să aibă cifre și mai spectaculoase peste 7 zile.